Divné bolesti po Hamiltonu a malou jinak cítím. Je to normální?

andrea93133
26. lis 2019

Ahoj holky, jdu si pro radu zkušenějších. Momentálně začínám 40tt a trápí mě hrozné bolesti kyčlí hlavně po ránu. Spánek už skoro nevím co je, v noci se pořád převaluju z jednoho boku na druhý, nevydržím spát na jedné straně déle jak půl hodiny, je to ostrá vystřelující bolest s křupáním kloubů. Na noční toaletu se někdy doslova plazím a hlavně v podbřišku jako kdybych měla šutr, doslova jako kdybych celý den dělala sklapovačky, trvá mi pak skoro půl dne než to trochu rozchodím. Minulý tyden na kontrole vse v pořádku, malá je dole, porodni cesty nachystané, prostupnost na dva prsty tak se me dr zeptal jestli tomu pomůžeme, souhlasila jsem, až pak jsem si přečetla že mi udělal hamiltona, ale až na dva dny bolesti a spineni se nic neděje, jen se mi zdá že už malou necítím tak jako předtím, cítím ji, jen už to nejsou takové vlny jako předtím hamiltonem a do toho se přidali ty bolesti. Prosím o vaše zkušenosti, jestli je to normální, mám z toho celkem nervy. Děkuji.

margriet
26. lis 2019

@andrea93133 Bolesti kyčlí jsem měla poslední asi 2 měsíce těhotenství, pomohl mi vitamin D.

andrea93133
autor
26. lis 2019

@margriet mě maličko pobolivaly, nestalo to vůbec za řeč, ale po tom hamiltonu je to hrozný, hlavně mě trápí ten podbrisek, jako bych ho měla namozeny.. zkusím se zeptat v lékárně, dekuji. Ještě jsem brala magnosolv na tvrdnuti, ten už jsem musela dávno vysadit, tak už beru jen letrox 75 a železo.

margriet
26. lis 2019

@andrea93133 Jestli ti nedělá železo zle na žaludek, tak to určitě ber dál. Já jsem ho nemohla a pak po akutním císaři a poměrně velké ztrátě krve jsem se dávala strašně dlouho dohromady, protože mi chybělo... Je možné, že tě ty kyčle rozbolely tím, že malá sestoupila ještě níž a že se chystá ven. S bolestí podbřišku jak píšeš zkušenost nemám. Třeba poradí někdo jiný 🙂

andrea93133
autor
26. lis 2019

@margriet ze začátku mi po něm taky bylo zle, ale vydržela jsem to a beru ho dál. No je fakt že se mi zdá že mi bříško docela rychle spadlo, tak se mi asi zavrtala ještě víc do pánve a fakt už to dost bolí. Jen s tím podbriskem kdyby mi někdo poradil, je to jako kdybych ho měla namozeny, prostě jako kdybych přes noc dělala sedylehy a pak se nemůžu skoro hnout, chodím v předklonu dokud to alespoň trošku nepovolí což je třeba půl dne a další den nanovo 😞

krupka3
10. pro 2019

Ve 39tt hamilton proc? Vyvolat porod ma dite, bylo by galantni pockat, az se budu na porod citit pripravene i ono - i pro nej je to docela narocny zazitek. Bolest kloubu v tehotenstvi resi napr. Osteogenon.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru