Ahoj dnes jsem byla na kontrole 29tt podle UT 30+5 malej ma 1.600g a otázka dostala jsem předepsané magnesko a prášky na výtok.. Berete někdo to magnezko k čemu se vlastně používá dr mi řekl jen aby mi netvrdlo tolik bříško. A kolik vážili vaší prckove na 30tt? 😉 🙂
Já dostala magnesko už ve 24tt, proti tvrdnutí a proti bolestem v okolí pupíku. Mělo by to tomu pomoct na uvolnění dělohy 🙂 Ale přijde mi že ho píšou prostě na cokoliv. 🙂 :D
já ho mám taky na tvrdnutí břicha
Ja ho taky mam na tvrdnuti břicha, doteď jsem ho brala spis preventivně, ale poslední dny uz to tvrdnuti občas pocituju, tak jsem i zvýšila dávku. Jinak jsem 28+3 a dle dnešní kontroly máme 1400g
No me přijde ze celou dobu 29tt a ted najednou 30+5 určení mám jen podle UT otěhotněla jsem hned po šestinedělí takže se nedalo určit...
Tvrdnutí bez zkracování čípku a otvírání je běžné
Obyc magnesko?v tehu až 8 denně...brala jsem a upravovala dávky dle vlastního uvážení a potřeby, nej přidat i vápník
Přestat brát s ukončeným 36tt
@pajana81 ahoj. Taky mam magnetko od 31 tt. U prvniho tehu jsem dostala druve kvuli tvdrnuti bricha. Nyni s tim problem nemam ale mam krece v nohou a silne buseni srdce. Ale pokud nemas zaden priblem tak se pise preventivne na brisko. Tvrdnuti jsou jako by predcasne kontrakce. Je to normalni priprava na porod
@soyevita no uvidim. Zatim mi to magnezko zabira. Krece jsou telativne pryc a co se buseni tyka tak sice se to obcas jeste objevi ale je to slabounke. Neni mi slabo a normalne funguji. Mam pocit ze to mozna bylo tim magneziem... uvidime na odberech jsem byla akorad pred tydnem takze pokud je neco blbe tak by meli kazdym dnem asi volat 🙂 nevim jak dlouho to trva?
Motání hlavy a bušení ci zrychlování, přeskakování srdce je spíš magnesko, motání ještě navíc tekutiny a tlak, či krční páteř,chodim na kardiologii
A hlavně únava
Železo se pojí s jinými problémy ale samozřejmě nic není nemožné
@pajana81 jo a jinak v v 30+5 tt byla nametena vaha 1600 g.... ale myslim ze je to hoodne orientacni. Moc tomu neverim. U dcery se sice spletli u porodni vahy jen o 300 g ale mam kamaradku co mela udajne rodit skoro 5 kg ditko a pro svou velmi drobnou postavu musela na cisar a nakonec vytahli prcka tusim 3100 g.... 😉
Nevyslo 😃
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
mrkni sem třeba 🙂 https://www.modrykonik.cz/forum/3-trimestr/magnosolv-v-tehotenstvi-berete-nekdo/