Power jóga v těhotenství

ejmate
8. říj 2018

Ahoj, je tu prosím nějaká lektorka power jógy, která by mi poradila, které pozice nedělat v těhotenství? Samozřejmě, že bych se zeptala své lektorky, ale chodím na jógu spolu s mamkou a nechci ještě těhotenství prozradit. Jsem ve 12 tt. Díky za rady.

jednaholkaa
8. říj 2018

V prvnim trimestru se joga nedoporucuje vubec, ja ji teda uplne vynechala. Pak jsem sla zas ve druhem, a tech pozic je docela dost, takze to by si urcite vsimla jestli chodite spolu. Rotace, prkno (posilovani bricha), nohy za hlavu, svicka a pod. Je to na internetu..

bayt
8. říj 2018

@jednaholkaa to sem teda v životě neslyšela, že by se jóga nedoporučovala, jakože by snad způsobovala potrat nebo co? :O dělala bych všechno, co mi je příjemný, akorát žádný velký otřesy a nadskakování

ejmate
autor
8. říj 2018

@jednaholkaa Já mám problémy se zády, takže když něco vynechám, svedu to na záda a hotovo 😀 Nechci to tam nějak hrotit, jen se potřebuji protáhnout. Pořád se válím doma, protože mi není moc dobře a už jsem úplně zkrácená a "přichcíplá" 😀 I na procházce funím jak blázen.
Mě se to právě nepodařilo najít, neposlala bys mi odkaz, kde to je prosím??

barchen
8. říj 2018

@ejmate Nezatezovat prime brisni svaly od 2 trimestru. Nejsem lektorka ale power jogu jsem cvicila 10 let. U prvniho tehotenstvi jsem cvicila pouze doma podle youtube prenatal yogu a ted u druheho taky, jsem 34t ale cvicim fakt uz jenom uvolnujici cviky na zada a kycle, jenom cviky pro treti trimestr.

ejmate
autor
8. říj 2018

@barchen děkuji. Já se pak domluvím s lektorkou a ona mi to přizpůsobí k těhotenství, ty cviky na břicho a tak mi nahradí jinýma, už to tak dělala dřív, jen ještě 2 týdny chci počkat než to řekneme doma, tak kvůli tomu sháním informace co určitě vynechat. Já bych se doma nedonutila ☹ Jakmile mám "volno", tak odpočívám. Přemluvím se leda k úklidu a tím to hasne 😖

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru