Ahoj těhulky, absolvovaly jste někdo online kurz? Existuje nějaký důvěryhodný?
Děkuji
Taky jsem videla porodbezobav.cz ale me to neprislo nic super...sice jsem rodila mrtve miminko ale rodila...a nejaky kurz mi v tu chvili byl k nicemu...
Tim jsem chtela rict,ze vse pak dela telo samo co se tyce porodu a na kurz si ani nevzpomenes...snad jedina kapitola ktera se mi libila bylo co si sbalit do porodnice
Na tom porodu bez obav jsou i kapitoly o peci o novorozence a kojeni. Nejen o prubehu porodu.
Spis cti a koukej na videa z ruznych zdroju.Zacni treba na jemnezrozeni.cz atd.☺
@ava to je pravda.Nicmene porod mam nastudovany opravdu hodne a ten prirozeny je proste zazrak...a na ten je treba se pripravit.Popravde co se tyce klasickeho porodu a napriklad pristupu vsak porodily miliardy zenskych tak ja taky,stane se co se ma stat a verim lekarum...tam nevim na co se moc pripravovat.Leda aniball k nacviku tlaceni a zbaveni se strachu-ten porod brzdi nebo i zastavi.
Prala bych krasny porod kazde zene,jen to u nas vetsinou samo od sebe bez informovanosti ci vlastni PA uplne nejde.Pokud ti ty stranky a "tohle zamereni" nic nedava a nezajima te tak to prejdi a tak ci tak ti preji hodne zdravi a krasne proziti zazraku zrozeni.☺
@fujarka22 ja nevedela nic, tak jsem byla rada za to😉. Jinak lektorka tam dost propaguje vyrobky prodavane v jejim eshopu, nerikam, ze spatne, ale je tam takovy product placement, to mi trochu vadilo. A teda je to z pohledu soukrome porodni asistentky/duly, tak tam obcas rype do lekarsky vedenych porodu. Jeste jsem tento online kurz zkombinovala s porodnim lurzem v Podoli a tym to bylo zase jine.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ano, porodbezobav.cz. Mne to neco dalo. Na netu jsou ukazky, tak se jukni