CAR Gennet nebo Gest? Kde jste byly spokojené?

slunecnice604
3. dub 2019

Prosím o názory Caru Gennet Letná a Gest na Smíchově.? Čekací doba na termín, jestli zkouší nejdřív iui nebo tlačí do ivf.... atd. Děkuji ta vaše názory 😉

hannasweet
3. dub 2019

Ja tedy chodila jen na normalni vysetreni, ale v gennetu jsem byla strasne spokojena 🙂

xxxdeny
4. dub 2019

@slunecnice604 gest nikdy vic!😔😔😔😔😔 Strasna tahacka penez, vysetreni nulovy, pokazena punkce, proste vsechno spatne

sudylichozrout
4. dub 2019

@slunecnice604 ja jsem byla v Gestu, nakonec slo jen o konzultace a zakladni vysetreni, protoze cely problem byl jen ve zbytecne a navic nevhodne nasazenem Utrogestanu, ale na pristup si nemohu stezovat. Absolvovala jsem vstupni konzultaci, hormonalni profil, nekol8k kontrolnich UTZ, test pruchodnosti vajecniku a manzel spermio. Vse dopadlo nadprumerne dobre, tak jsem jen vysadila Utros, ktery moje byvala gyndarka predepisovala snad i na zapal plic a dalsi mesic jsem otehotnela. Navic Gest nepatri Babisivi, dalsi velke plus.

kaja2016
5. dub 2019

@slunecnice604 Byla jsem v gennetu dr Hokerova. Ano, tlaci do IVF a me teda uplne zdepresivnela. Jednak me podala trochu neohrabane necitlive vysledky testu. A pak kazdou prohlidku dopredu avizovala, ze mozna uz neovuluju, ze prijde brzo predcasna menopauza, nasledne provedla prohlidku, videla folikul a jakoby zklamane, ze tedy ovulace pravdepodobne bude. Prijde mi, ze ti lekari nemaji moc zkusenosti, mladi, po skole, jedou si tech pet testu, co tam delaj a prezentujou ti vysledky podle manualu. Tahle moje gyn ma zrejme i problem, ze pacient ma jiny nazor, je normalne nastvana🙂 Jinak kdyz odmitnes IVF, tak pro tebe maji mene terminu, coz me nakonec vyhovuje, protoze kontroluji jini doktori ( kteri.maji zrovna cas🙂, ale i tak termin na folikulo dostanu tak jednou za dva mesice. Ale sednul mi tamni imunolog. Dr. Novak. Kazdopadne mi prislo podivny, ze se naprosto rozchazel s tou gynekolozkou na potrebe IVF. Prijde mi, ze je to asi tak vsechno si nastudovat na netu a rict si o to, co od nich chces. Jinak ti proste reknou ivf. Nekde jsem cetla, ze je dobre Podoli. Ale ono asi jde taky asi jak na co. Ten gennet by mel to ivf delat dobre.

kaja2016
5. dub 2019

@sudylichozrout gennet patri babisovi?

sudylichozrout
5. dub 2019

@kaja2016 Ano. Jako drtivá většina reprodukčních klinik. Což je i důvodem toho, že chce nyní prosadit poměrně velké změny v úhradách za reprodukční medicínu. Zas taková účeloffffka a kampááááň, ale je to tak.

Babiš má ve fondu Hartenberg Holding, který vlastní pod hlavičkou FutureLife, celkem 14 zdravotnických firem, převážně CARů. Do FutureLife patří Reprofit International, Gennet a Iscare a kromě nich taky zahraniční kliniky na Slovensku, v Irsku a Londýně.

A samozřejmě za to může Kalúsek... 🙂

kaja2016
6. dub 2019

@sudylichozrout Tyyyy jo. A tak zmeny v uhradach ve smyslu, ze by pojistovna hradila vic by me nevadily, bude mi 38 a mam na ivf uz jen dva roky. Ale uprimne by me zajimalo, jakou motivaci maji tihle lide dale rozsirovat majetek. To je prapodivna choroba. Tak ze je to ulhanek obecny, to je jasne.-)

slunecnice604
autor
6. dub 2019

@kaja2016 prosím tě jak dva roky.? Co máš za pojišťovnu? Myslela jsem že 38let a 364dni?

kaja2016
8. dub 2019

@slunecnice604 vzp to hradi do 39 let vcetne, jestli jsem to dobre pochopila.

zuzekk
9. dub 2019

Byli jsme v obou. Gest - bez námitek, po delší čekací době na první konzultaci to už jelo. Doktoři v pohodě, prostředí pěkné, jsou i v sobotu, zákrok vyžadující neděli proběhl v neděli. Lze zaparkovat na 1.pokus, dál od mhd. Recepční (dvě) na přesdržku.
Gennet - blbé parkování, velikost kliniky mi dodávala pocit větší profesionality, všichni milí, zmíněný pocit tlaku jsem neměla, jako bonus automat na kafe. Čekání na přijetí o dost delší, i další termíny měly větší odstupy.
Vybavení stejné, přístup a postupy také.