Může být sex během odblokování páteře? Mojžíšova metoda

annna79
30. čer 2015

Ahoj je tu některá co po odblokování páteře a cvičení- Mojžíšova metoda otěhotněla? Může být i během této metody sex a snaha otěhotnět? Už mám za sebou IVF i KET .děkuji

kajalka
30. čer 2015

Tak samozřejmě být může, ale nedoporučuje se, až po půlroce cvičení, aby se vše ustálilo.

mo_nes
30. čer 2015

Ahoj, já na metodu Mojžíšové nedám dopustit, i když mi "procedúra" přišla dost potupná. Odblokování se provádí přes konečník a mělo by se provést v době mezi menstruací a ovulací a sex mít musíš, jinak přece neotěhotníš 🙂 nám se to podařilo po prvním odblokování 🙂 takže s chudí do toho 🙂

kajalka
30. čer 2015

@mo_nes Jenže odblokování páteře je jen dílčí část a v podstatě míň podstatná. Pokud se odbolukí žebra, páteř a srovná pánev a kyčle, kostrč povolí mnohdy sama.

mo_nes
30. čer 2015

@kajalka mně rozhodně sex nikdo nezakazoval, spíš naopak mě k němu naváděli, a to i po mobilizaci žeber...nevím teda, zda máš na mysli něco jiného, ale myslím, že to u všech probíhá stejně...

mayyas
30. čer 2015

Metodu podle paní Mojžíšové mám taky před několika lety za sebou, prvotní odblokování + několik měsíců každodenního cvičení. Sex jsme povolený měli, ale otěhotnění, ne - jak píše @kajalka , otěhotnět bysme směli až po 6 měsících.

kajalka
30. čer 2015

@mo_nes Obecně by se těhotnět nemělo, je možnost potratů a to je nesmírná zátěž, navíc může dojít ke ztrátě motivace.

kommarova
30. čer 2015

Já jsem byla gynekoložkou poslána na rehabilitace dle Mojžíšové, asi po 5 cvičeních (sériích) -mobilizace žeber atd. mi byla napravována kostrč přes konečník (v den ovulace) a pak jsem měla mít styk, abych otěhotněla a podařilo se. Toto jsem absolvovala dvakrát (nápravu kostrče) a pokaždé jsem otěhotněla - před tím se dlouho nedařilo. Takže vděčím své rehabilitační sestře za dvě holčičky🙂.

annna79
autor
1. črc 2015

Já se picnu.Zase jsem tam kde jsem byla.Dva názory 🙂
Nejvíce se mi líbí od mo-nes 🙂

annna79
autor
1. črc 2015

@mo_nes
To se mi líbí.Já byla na kontrole po neúspěšném KET teda v úterý a doktor povídal ať cvičí MOjžíšovku a jdu na mobilizaci přes konečník.Všechny možné testy máme ok i imunologii.Nechápají proč se to nechytne.No a v ponděli 6.7 jdu na to odblokování ve středu na ultr.jak roste folikul a sliznice a podle toho popřípadě pregnyl a IUI v přirozeném cyklu v pátek 10.7.tak mobilizace by byla před ovu.piji kontryhel a inofolic . Tak snad bude můj problém v tomhle a budeme úspěšně brzy(mám teda jen jeden vejcovod,ale i s jedním holky otěhotněli)
Dodala jsi mi trochu naději. 🙂

annna79
autor
6. črc 2015

Dnes odblokování kostrče a cviky.
Info ohledně otěhotnění.
Prvorodičky cvičit až půl roku , druhorodičky 3 měsíce.

luciebx
6. črc 2015

Holky mensi dotaz k tomu cviceni, kdyz nemam sanci zajit na zadnou rehabku pac sem mimo CR jaka je sance ze se to naucim sama podle videi na youtubu. Nechci se zmrzacit kdyz bych to cvicila blbe.

mayyas
6. črc 2015

@luciebx Špatně ☹ . Hlavně je podstatné to prvotní odblokování kostrče, to musí dělat jen proškolený odborník v této metodě (zdravotní sestra, fyzioterapeut). A cvičení chce pak dělat taky precizně, při prvních "sezeních" mě zdravotní sestra skoro vždycky opravovala, než jsem se to naučila dělat opravdu správně.