Přeliv na vlasy. Jak dlouho vydřží? Chytne na šediny?

animali
8. srp 2019

Hezký den všem, dlouho jsem odolávala barvení vlasů, ale šedin dost přibívá 🙄. Nejsem fanda klasické barvy, ráda bych se vyhnula té povinnosti neustále dobarvovat, mám tmavé vlasy a šlo by to dost vidět.
Zkusila bych prvně přeliv, mou otázkou je to, jak dlouho vydrží a zda vůbec chytne na šediny 🤔
Děkuji! 😊

ireniq
8. srp 2019

Ja mam tedy sede jen jednotlivé vlasy a na ty to chyta dobře 🙂 beru barvu o fous tmavší než moje prirozena barva (vyblita oříšková) a vymyje se to za tři měsíce. Vyhovuje mi, ze nejsou napadne odrosty, a celkově mam z vlasů vna omak dobrý pocit, snad jak je přeliv obalí, žádné třepení lámání jako za mlada. Ale teda neni to levná sranda, tim ze chodim až po tech trech mesici a mam to úplně vymyte, tak jsou potreba dvě dávky nevím čeho na celou delku (na polodlouhe vlasy) a necham tam 1700 ☹ (Praha) nicméně jak říkám s vysledkem jsem spokojená a netroufam si experimentovat se změnou kadeřnice...

petulejan
8. srp 2019

Na preliv chodím už snad přes deset let a jsem max spokojená. Neničí tolik vlasy,postupně se vymyva a nejsou tak patrné odrosty. Sediny už sem tam také jsou a chytá to úplně v pohodě. Takže s chutí jděte 😉

astyna88
8. srp 2019

já mám husté dlouhé vlasy a přeliv mi šediny nezakryl. U kadeřnic to stojí stejně jako trvalá barva, nějak to nerozlišují. Já se barvím - a to sama - už asi půl roku pěnovou barvou, tou to zvládnu sama, na klasické tekuté si netroufám, barvím si podobou, co mám jako původní barvu, co 5 týdnů. šediny mám na skráních a v pěšince uprostřed. Šediny mi to zakryje dokonale. Vidět jsou až při odrostu.

Nic tím nezkazíš, bud si kup v drogerce, jsou hodně levné a zkus sama, nebo ke kadeřnici si poradit, mě rovnou řekla, že i barva bude mít co dělat (mám prý tvrdé neporezní vlasy, takže musím nechávat barvu 2x déle působit, abych chytla).

animali
autor
8. srp 2019

@ireniq tak ta cena me docela zaskocila 🤨 ale je fakt, ze se naprosto neorientuju v cenach za barveni. Ale na druhou stranu, jak pises, neni to kazdy mesic. Diky!

animali
autor
8. srp 2019

@astyna88 diky moc, musim se poohlednout, co je vse na trhu a neco zkusim 😉

animali
autor
8. srp 2019

@petulejan dekuji! 😉

sahrazad1
9. srp 2019

A co zkusit hennu? Sediny zvládne, k tomu vyzivi a lesk jak blesk....akorát tedy není henna jako henna, tu drogerkovou nebrat. Tmavých hnedych i světlých, i černých odstínů je habaděj.

ireniq
9. srp 2019

@animali asi kdybych chodila častěji, byla by menší spotřeba a levnější, ale zase častěji, no...plus ten čas co tam člověk stráví. Ta cena je myslim i na Prahu hodně (a neni to žádný hogo fogo salón v centru), ale změnu kadeřnice riskovat nechci, a samoobslužné použití už vůbec ne 😀

animali
autor
9. srp 2019

@sahrazad1 a mas tip, na co koukat?

babanci
9. srp 2019

Já mám extra krátké vlasy a i tak platím za barvení 1200 korun. Chodím každé 2- 3 měsíce. Taky někdy přemýšlím,jestli bych těch pár šedin nezvládla s přelivem. Budu sledovat,co koupíš.

astyna88
9. srp 2019

@sahrazad1

Ahoj,to by me take zajimalo. Jen co jsem slysela,jak to holky nanasi,tak na me to je velka alchymie...

astyna88
9. srp 2019

@ireniq

Ja mam dlouhe extra huste vlasy a jednou jsem se nechala barvit v okoli,zaplatila jsem 1400 a do dvou tydnu bylo vse dole...me chytaji jen matrix barvy,ale ty maji jen nekde a po prestehovani to mam uz z ruky. Tam jsem davala 450 kc, to bylo v pohode, ted sama davam asi 200 kc za dve baleni. Ale odhodlavala jsem se dlouho....

sahrazad1
9. srp 2019

@animali khadi, henna lamda, hennecolor. Všechny tři velmi dobré.

sahrazad1
9. srp 2019

@astyna88 záleží na henne, když je namleta jemne, tak se snadno nanáší a moc bordelu neudělá. V tomto jasně vítězí Khadi.

animali
autor
9. srp 2019

@sahrazad1 diky, na Khadi jsem koukala, akorat kvuli sedinam pisou nanaset dvoufazove. Jeste to vic prostuduju a asi zkusim koupit.

vyzkouselajsem
7. bře 2024

Já tedy nevím, ale mně žádný přeliv ani Henna šediny nezakryje. ☹ Mám výtečnou zkušenost s permanentními barvami, na jejichž krabičce je napsáno "deluxe", odstín je skutečně identický s fotkou a vlasy nepoškozené a bez šedin. Naprosto děsivé výsledky jsou po použití přelivu Palette (žlutá krabička)