Je to ekzém?

wewes555
6. dub 2023

Exem ?
Potřebuji poradit než se dostaneme s malým ke kožní. Malého trápí vyrážka( krupicka po celem tele i na obliceji). Pokud má oblečení je to v pohodě, ale jak mu vyleze kousek ruky nebo zada tak se rozdrápe do krve 😔. Za krémy už sem vyhodila tisíce nic nezabírá. Doktorka je k tomu bohužel taková laxní za ní jsou to pořád potnicky. Už půl roku! 🤯 teď to,ale začíná být horší přichází teplejší dny s tím krátký rukáv a já už jsem úplně na nervy. Zajímá mě nemáte některá zkušenost? Co by to popřípadě mohlo být? Nějaký zaručený krém nebo to muze být potravinová alergie?
Peru v nejjemnějším prášku bez aviváží mažu 2x denně, ale žádná změna. Ke kožní jsme objednaný za 3 měsíce, k doktorce teď 18. Dekuju za rady a zkušenosti. 🥰 prosím žádný hate....

wewes555
autor
6. dub 2023
martt
7. dub 2023

@wewes555 Tak ona nejen potravinová alergie/intolerance může jít ruku v ruce s ekzémem. Nevím kolik je malému, ale zkus jít vylučovací metodou. Vysadit jeden dva druhy potravin vydržet tak 14dni /3 týdny jestli nedojde k zlepšení a zopakovat s dalsi potravinou jd to bohuzel beh na dlouhou trat . Jinak je dobre nesolené sádlo , řepik naložený v sadle nebo měsíček lékařský naložený v sádle.