Ahoj, prosím poradíte dětského očního lékaře v Brně, který vám léčil záněty spojivek a neprůchodný slzný kanálek u miminka, aniž by hned proplachoval? Nebo alespoň dobrého dětského očního lékaře? Díky.
My měli velké problémy se slzným kanálkem od narození. Dvakrát brala i ATB do očička. Naše oční lékařka doporučovala nechat to být, kapat kapičkama a masírovat. Mě se to nezdálo, ale ona byla přesvědčená, že z 80% se to všem spraví. Tak jsme dali na její rady a nechali to být. Ve 4 měsících jsem si šla pro žádanku do specializovaného centra na slzné cesty do Zlína a než jsme měla čas se tam objednat tak se to malé v ten 4 měsíc úplně spravilo. Měl by to být Mudr. Stanislav Červenka. 😉
Tak v Brně neznám, ale za mě jedině pan doktor Stanislav Červenka z Otrokovic. Jezdí k němu lidi z celé ČR a vím i o několika lidech z Německa a Rakouska. Je nejlepší!! Stojí ta cesta za to! www.slzne-cesty.cz tel.: 577921854
Hodně štěstí 🙂
Žádného doktora doporučit nemůžu, neznám, nemám zkušenosti. Ale nedá mi nenapsat co zažili naši sousedi. Malý měl pořád problémy s očičkem, snad už od narození (nebo krátce po). Stále dostával kapičky na zánět spojivek, nakonec skončil i na očním - výplachem kanálků. Až pak někoho napadlo udělat stěr a zjistili zlatého stafilokoka (snad to nepletu). Ještě to nemá úplně dobrý, ale aspoň už je ta léčba zaměřená správným směrem.
Tak přeji, aby jste se toho brzy zbavili a pokud možno nějak šetrně 😉