A co chytrý telefon? Baví Vaše děti?

misa_fisherprice
10. říj 2017

Když mě ráno budí můj chytrý telefon, tak mi vlastně vůbec nepřipadá chytrý, spíše tedy hloupý, že mě nenechá ještě chvili spát😉. No, ale s dětmi to tak určitě není, neb oni svůj telefon milují a jak říka malá Baruška mé sousedky : ,, ten telefon překrásně mluví". Znáte chytry telefon od FISHER PRICE? Jakmile Vaše děťátko zmáčkne jakoukoliv ikonku na telefonu, rozsvití se světélko a spustí se buď písnička či krátká věta....no prostě opravdický CHYTRÝ TELEFON od FISHER PRICE.

Jak si hrají Vaše děti s telefonem? Mluví a zpívají s ním??? Napodobují Vás? Malé slečny ho dávají také do kabelek či svých kočárků?? Takovýhle telefon přece Vaše děťátako musí mít.

Těším se na Vaše komentáře a příběhy s chytrým telefonem 😍

https://www.feedo.cz/fisher-price-chytry-telefo...
https://www.maxikovy-hracky.cz/fisher-price-chy...

kuliseks
10. říj 2017

No nas syn se zatim zajima spis o nase telefony, o tehle hracce jsme nevedeli🙂 asi si ji nekdy budeme muset poridit, urcite by se mu libila 🙂 ma takovy obycejny otviraci na hrani a s nim nekdy chodi po mistnosti a povida do nej a dava si ho k uchu. Na to ze mu nejsou ani 2 roky uz telefonuje skvele 🙂

iva27
10. říj 2017

Zkušenost nemám,ale děkuji za tip na darek😀 synovi bude za 3tydny 1rok a samozřejmě se mu líbí vše hráči,svítící atd

misa_fisherprice
autor
10. říj 2017

@kuliseks tak to je naprosto ideální dárek pro syna, bude si s ním opravdu moc hezky hrát a telefon s ním bude i mluvit a zpívat...nebudete muset tolika Vy🙂, pozdravujte malého!

minonnka
10. říj 2017

Preji pekny den 🌞
Nase deti nas napodobuji ve vsem, tedy i v telefonovani 🙂 Mame tento ovladac od FP a pouzivaji ho jako telefon 😀 Chodi s nim u ucha po mistnosti a povidaji, sem tam se odmlci a pak zase povidaji a zakonci to vetou Uz musim jit, mej se krasne a zase nekdy priste 😀 Chytry telefon od FP jsem jeste nevidela, dekuji za tip 👍

minonnka
10. říj 2017

Nedala jsem obrazek 🙂 Uz ma mirne osoupana tlacitka, ale funguje vyborne jiz nekolik let 🙂

misa_fisherprice
autor
10. říj 2017

Děkuji za Vaše komentáře. Mám radost, že nám to takhle spolu jde.

skyvik
10. říj 2017

Dceři stačí i starý obal z telefonu a pořád předvádí, jak telefonuje babičce, dědovi.. Hlásí, že to nezvedá a musí to zkusit znova :D

bimmka
10. říj 2017

Dcera má postarší verzi a vykladá a volá babičce, naučila se i písničky, takže super. A starší se bohužel raději věnuje počítači.

kkaatte
10. říj 2017

Naše dcerka taky telefonuje s ovladačem od FP, má i obyčejný mobil, ale ovladač vede. Volá tatínkovi, když je v práci a všem ostatním rodinným příslušníkům 🙂

makynaeliska
11. říj 2017

Vojta ma ovladac na televizi😂ale je fakt ze telefon na hrani jsme zvazovali k vanocum,tak ho poridime 🙂

misa_fisherprice
autor
11. říj 2017

Dobré ráno všem, děkuji za další komentáře🙂

nikinnna
11. říj 2017

Takhle to u nás vypadá, když hlídá tatínek. Nás syn miluje chytré telefony, hlavně ty naše. Když vidí telefon nebo notebook leze jak drak 😂. Po jeho posledním zásahu nám na notebooku nefunguje tlačítko g a h 😖...
Myslím, že telefon Fisher Price bude ideální dárek pod stromeček 😀