😉 Dobré ráno všem, jelikož jsme včera hodně mluvili o chytrém telefonu, tak dnešní soutěž bude o něj👍.
Zadání soutěže - pošlete nám fotografii Vašeho děťátka (klidně i s Vámi) při jakékoliv činnosti - fantazii se meze nekladou🙂... Podmínkou je, že na fotografii musí být nějaká hračka vždy s Vámi. Ideálně od Fisher Price, ale pokud nemáte doma, může být i jiná hračka.
Doba trvání soutěže - pouze středa tj. 11.10. 2017. Fotografie můžete posílat do dnešní půlnoci. Výsledky vyhlásíme zítra během dne - tj. čtvrtek 12.10.2017.
Ceny pro výherce - 5 nejvydařenějších fotografií odměníme Chytrým telefonem od FISHER PRICE!
HODNĚ ŠTĚSTÍ a FANTAZIE!
Dobrý večer,ted jsem si všimla ze probíhá soutěž o telefon pro děti,ten se ji strašně moc líbí,rada totiž napodobuje me a tak by mi telefon aspoň nebrala,mela by uz svůj vlastní a navíc by se k tomu učila.Určite by se nám to taky líbilo,obě by jsme doma dělali halo a já mela vice casu si zavolat.Skutila jsem na poslední chvilicku alespoň nějaké fotecky,jen jsem musela prohledat v složce krasnych vzpominek a rozsvítit maličké v pokojicku naštěstí je zvykla.😉Uz se půjdu pritulit k mému zlaticku a společně budeme spinkat.Tak dobrou noc a přejí všem hodně štěstí.☺🍀
Milé dámy, vyhlašujeme výsledky středeční soutěže o chytrý telefon FISHER PRICE!
Rozhodování bylo nesmírně těžké, ale již je vybráno.
Dobrou zprávou je, že budeme posílat dokonce 12 telefonů (místo 5) 😉.
Výherci jsou:
@minnonka
@veselyanesak
@luciska82
@kkaatte
@sfinga12
@elinka90
@mandyn
@tereza2016h
@sitemaka
@misar91
@mina
@pomoztekacence
Prosím, pošlete mi do soukromé pošty Vaše adresy a jména. Do dvou týdnů Vám přijde poštou baliček od FISHER PRICE a v něm 🙂 chytrý telefon FISHER PRICE.
DOBRÁ ZPRÁVA pro ostatní - zítra ráno vyhlásíme další menší soutěž na pátek a nezapomeňte!!!!👍 stále běží celotýdenní soutěž a to do neděle!
🙂🙂
🎉🎉🎁🎉
@misa_fisherprice strašně moc děkujeme 🙂 Na výhru se už moc těšíme obě dvě 🙂
@misa_fisherprice jujky superko 🙂 máme velikánsku radosť z výhry 🙂, ďakujeme 🙂
Jeste jednou mockrat dekujeme za vyhru. 😀
Moc děkujeme, jdeme slavit a budeme se těšit😍
jůůů strašně moc děkuji 🙂
Gratuluji všem 🙂
@misa_fisherprice vzpomínek je hodně, ale prostě chybí..... mám ještě jednu fotku..... ještě že ten pelech je tak veliký... a i madlenka se vešla 🙂
Ještě jednou všem děkuji za Vaše fotografie a účast v soutěži a zítra se na Vás budu těšit s novou soutěží!!!! Krásný večer a sladké sny🐭, Míša
Tak tady jsou všechny oblíbené hračky a mezi nima náš Matýsek 😄 Nesmí chybět populární mluvící pejsek a od FP ještě klíče s autoalarmem.