ITESCO.cz dostupné jen vyvoleným?

marti73
22. říj 2014

Bydlím v Sázavě, okr. Benešov, máme tu jen Tesco Expres, to je mini krámek a zboží v akci, jen ihned vyprodané a samozřejmě sortiment minimální.

Chtěla jsem se zaregistrovat a nakupovat na itesco.cz, ale i když jsme na mapě pokrytí této služby, tak nám bydlícím v Sázavě, není umožněno, tuto službu využít.
Zřejmě, má Tesco obavy, že už by v Tesco Expres nikdo nenakupoval?? 😀

Proč ale nemohu tuto službu využít alespoň na sortiment, který je v prodeji jen v hypermarketech a není v Tesco Expres vůbec dostupný??
Má to vůbec nějakou logiku??
Přitom vesnička cca 5km od nás Stříbrná Skalice, ti mohou na itesco.cz nakupovat a my ne, kvůli Expresu v Sázavě??

Má vůbec Tesco zájem o zákazníky, kteří by u nic rádi na itesco.cz nakupovali??
..zřejmě NE..

abecedka
22. říj 2014

prosím tě, co blázníš. My v Brně taky máme Expres a zavážku máme, je to o logistice aut apod. To se ti možná zdá, že je to kousek. Ale ta posádka aut co mají, už by to nezvládala apod.
Je to nadnárodní koncern a určitě se nezabývají jedním obchodem na maloměstě.

berenika39
22. říj 2014

Vždyť to paní tak hezky tady vysvětluje - itesco prostě rozšiřuje svoje služby postupně, copak je jejich povinnost okamžitě a střelhbitě jezdit po celé čr bez výjimky? Mrkni, počti. Rozhodně to nevyapdá jako nezájem z jejich strany.
https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco/nakupujete-potraviny-pres-internet-znate-sluzbu-potraviny-on-line/

marti73
autor
22. říj 2014

@abecedka Ty nemáš co řešit, můžeš si přes i.tesco objednat, ale já mám nejbližší hypermarket 35km 😖
Proto mě štve, když nás na netu mají vedené, že k nám i.tesco zaváží a pak zadáš adresu a napíší ti, že bohužel do Sázavy ne. 😒
To je škoda, protože já bych tam nakupovala a zaplatit za dovoz by se mi vyplatilo, než tam jet autem. 😉

abecedka
22. říj 2014

@marti73 ale u nás to taky dlouho nebylo, byla jen Praha.
Prostě to tak je, to jsou výhody velkoměsta. Ale je tu i mnoho nevýhod

marti73
autor
22. říj 2014

@berenika39 Tam jsem registrovala už někdy před rokem. 🙂
Jasně, že nemohou zavážet všude, na netu je Sázava v mapě pokrytí této služby, ale ve skutečnosti k nám i.tesco nezaváží, přitom do vedlejší vesnice jezdí. 😖

tesco_xenie
22. říj 2014

@marti73 Dobrý den. Moc nás mrzí, že služba zatím není dostupná ve Vaše lokalitě. S Tesco Express to nemá nic společného. Zboží vozíme z hypermarketů. Vzdálenost určujeme dle PSČ.
Neustále se rozšiřujeme. Zaregistrujte se tady http://www2.itesco.cz/potraviny-on-line-predreg... a budete všechno vědět jako první.

jijulka
22. říj 2014

já myslím, že paní jde o to, že podle mapy pokrytí to jde, ale ve finále nejde, takže tu jde docela o ten princip. Mě by asi taky naštvalo, kdybych koukla na mapu, zajásala, že si můžu nechat dovézt nákup a nakonec bych zjistila, že to vlastně nemůžu... Já náhodou @marti73 plně chápu. Nemáte mít tu jejich vesnici na zavážecí mapě a paní by si pak asi tolik nestěžovala... 😉

daniela_k
31. říj 2014

ahoj, nakupovanie do domu z tesca je super. no pozor, mne sa casto stalo, ze akciove veci mi neboli dorucene. poslali jednoducho nahradu. nieco podobne, ale drahsie.

hojda
31. říj 2014

Kde je ta mapa pokrytí? Nemůžu jí najít? Díky. u nás naštěstí funguje už docela dlouho a využívá to i kamarádka, která bydlí přes silnici od OC Chodov a nákup si nechá vozit🙂

hojda
31. říj 2014

Myslím, že v takových to lokalitách by mohlo tesco nabízet třeba jen rozvoz jeden den v týdnu, pokud tam není tolik zákazníků, tak ten jeden den v týdnu by se naplnil a mělo by se to vyplatit.

tesco_xenie
5. lis 2014

@daniela_k Dobrý den, naše oddělení bohužel není schopno ovlivnit a dopředu vědět dostupnost položek. Např. o akční zboží bývá velký zájem, proto se stává, že může být vyprodáno.

tesco_xenie
5. lis 2014

@hojda Dobrý večer, tady je odkaz na mapu http://www2.itesco.cz/potraviny-on-line-overeni...

hojda
5. lis 2014

@tesco_xenie Děkuji. A plánuje se rozšíření i do nějakých dalších měst? Jako byla teď ta Plzeń?

ivussska
6. lis 2014

Taky mě to mrzí, že nemohu nakupovat online. Jsem kousek od České Lípy a jsme přímo mezi oblastmi pokrytí. Bydlíme 20 km od Mladé Boleslavi a tam rozvážka funguje, stačil by jen kousek ☹