Zapojte sa do súťaže o dovolenku v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov TRINITY. Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zažite oddych a relax na brehu Slnečných jazier, v srdci Štiavnických vrchov alebo vo Vysokých Tatrách. V TRINITY sa môžete tešiť na celodenné animácie, tematické týždne, tobogány, koncerty a maskotov počas celého leta a počas vybraných pobytov v roku.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Ktorý z hotelov TRINITY by ste si vybrali pre Vašu dovolenku na Slovensku" .
Inšpirujte sa našim letným katalógom pobytov: http://www.trinityhotels.sk/letna-dovolenka-kat...
alebo si pozrite stránkych našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.06.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 05.06.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!
Vybrali bychom hotel Senec... známí si to místo chválili... fotogalerie je super, nabídka aktivit skvělá..
Vybrala bych si hotel Atrium, jednak kvůli super vybavení pro děti a také pro umístění v Tatrách, kam bych děti ráda vzala.
Každé z míst má své kouzlo a každý si najde své favority. Naše rodina je zaměřena velmi aktivně a vyhledáváme dobrodružství. Proto pro nás by byl nejatraktivnější hotel Atrium svým umístěním v horách.
Mě by se to teda libilo v kterémkoli z uvedených hotelů😍 Pokud bychom jeli s dětmi, tak by byl lepší Senec nebo Sitno- bohaté vyžití pro caparty, ale jak říkám, užila bych si to všude.
A možná bych výhru taky darovala jako sestře k 30- tinam. Ta by jela s manželem a synem.🙂
Nejlepší by pro nás byl hotel Atrium ve Vysokých Tatrách. V Tatrách jsme byli společně s přítelem dvakrát, vždy jsem překonala sama sebe. Tatry jsou nasi srdeční záležitosti. Až naše mládě trošku povyroste, určitě si Tatry zamiluje stejně jako my. No a po náročných turach přijde k duhu i wellnes. Žádné moře, hory jsou dovolená našich snů.
Nemuzu se rozhodnout, ktery bychom vybrali, v kazdem me neco zaujalo😍
My by sme si vybrali hotel Atrium v Novom Smokovci lebo milujeme Tatry 🙂 odkedy mame deti sme tam zatial bohuzial neboli, ale uz by sme to mohli zmenit a radi by sme Tatry zase navsitivili .-) a hotel vyzera krasne, aj izby, aj sluzby 🙂
Všechny tři možnosti jsou perfektní, u nás by vyhrálo Atrium v Tatrách, já i manžel milujeme hory, turistiku a krásnou přírodu, která zajisté v Tatrách je. Loni jsme na dovolené nebyli, dcerka byla malinká, ale letos už bych ráda někam vyrazila a Slovensko by mohla být ta správná volba na dovolenou,kde by si každý z nás našel to své.
Já bych chtěla jet do Atria. Miluju Tatry 🙂 takže by syn viděl všechna ta úžasná místa a s manželem bych konečně jeli na svatební cestu (brali jsme se pred dvěma lety 😅)
Hezký den krásné jsou všechny hotely nejvíc mě zaujal hotel Sitno, buď bychom jeli jako rodina anebo bychom věnovali prarodičům aby si užili pobytu s vnoučaty pořád se na to chystají jen to finančně zatím nevychází. Jak to píšu tak už si představuji tu radost kdyby to vyšlo 😍💕
Jesnoznacne SENEC💣je to bomba
Já bych pro nás vybrala Senec, už jsem u jezera byla dvakrat a ráda bych se tam podivala i s manželem a detmi. Děti chtějí k moři ale to letos nedopadne a na jezerech kdyz je pěkné počasí tak to je jako u moře.
Nám by se líbil hotel Atrium.Úplná pastva pro oči ty hory kolem dokola.Navíc luxusní hotýlek s luxusním vybavením.To by byla dovolená...Od září nastupuji zpět do práce a toto by byla super rozlučka s "mateřskou dovolenou"🙂
Dobrý den , všechny hotely jsou zajímavé ale asi bych volila Atrium v Novom Smokovci milujeme Tatry. Hezky den
Dobrý den , pokud bychom se museli rozhodnout jenom pro jeden bylo byl by to hotel Senec, koupání to je pro nás i děti na první místě
Ono je asi jedno kam jet, všude je krásně 🙂 já na Slovensku pořádně nebyla,tak by jsme vycestovali asi do Sitno...byl by to pořádný výlet, dovolená po roce a pul od těhu a porodu....
Všechny hotely vypadají dobře,ale kdo je favorit je těžké. Senec je kousek od Brna ale do Tater se chci taky podívat. Je to těžké rozhodování,ale všude by bylo určitě nádherně. Asi hotel Atrium.
mě naprosto nadchnul Senec Lake Resort**** 🙂 úplně nás vidím celý den všechny ve vodě - náš syn se měl narodit jako vodník 🙂 je narozený ve znamení ryby a láska k vodě je na něm od narození znát 🙂 já vodu taky miluju a manžel by byl rád, že se zabavíme a on může třeba na kolo a pak se za námi očváchtnout 🙂
Bylo by mi jedno do ktereho hotelu, proste jen odpocivat. A s sebou bych vzala svoji 83letou babicku. Doma se stara o nemocneho dedu a par dni odpocinku by ji jedine prospelo. A samozrejme by musel jet i muj syn, toho se babicka nemuze totiž nabazit.
Dobrý den, vybrali bychom hotel Sitno. V okolí je krásná příroda.
Krásný letní den,
pokud bych měla tu možnost, vyrazila bych s manželem do hotelu Senec a to zejména kvůli jeho lokaci. Poloha u jezera by nám alespoň z části vynahradila (a třeba nakonec i předčila) dovolenou u moře, na kterou jsme jiné roky jezdili, ale letos si ji kvůli očekávanému přírůstku odpustíme 🙂
Vybrala bych si hotel v Tatrách, je zde nádherná příroda a dceru sem chceme někdy vzít na dovolenou, s partnerem milujeme hory, turistiku a přírodu
Vzhledem k tomu, že milujeme hory a všichni z naší rodiny jsou vodomilové, tak jednoznačně Atrium. Není nad to, strávit den túrou v Tatrách s nádhernými výhledy a medvědem v patách a pak se naložit v akvaparku 😇 (medvěd nás tam fakt pronásledoval, táta myslivec tvrdil, že ten obří čerstvý bobek je od koně, aby nás neděsil :D)
Nám by se nejvíce líbil hotel Atrium, krásná příroda, čistý horský vzduch a vhledem k tomu že mám doma astmatiky je to značka ideal. 🙂 Navíc jsem vždy toužila vidět Tatry .
Byli jsme u vás v hotelu Senec a už tehdy jsem pokukovala po hotelu Atrium. TAkže zo by byla jasná volba - Vysoké Tatry, Atrium - ještě jsem tam nebyla, což je hrozná ostuda. Ale je to moje velké přání se tam podívat 🙂
My bychom vybrali Atrium Hight Tatras, z důvodu nemoci děti, pobyt na horách je pro ně velmi vhodný. Sami jsme vášniví milovníci hor. Musí tam být překrásne💕
To je nádhera! U nás by rozhodně vyhrál Atrium Hotel v Tatrách. S manželem milujeme hory a na Priečném sedle mě dokonce požádal o ruku 🙂 Nicméně od té doby, co se nám narodila malá princezna, jsme nikde nebyli a alespoň pohled na Tatry by nám obnovil ty krásné vzpomínky 🙂 A čím dřív začneme Barunku zvykat si na nádheru hor, tím líp a třeba si je jednou zamiluje tak jako my dva.
Všechny hotely jsou nádherné. Baby friendly vítězí - takže za nás určitě také Senec. 👏
Tak mě zaujala většina hotelu, ale nejvíce baby friendly, našli by zde využití naše děti i my s manželem. Určitě by jsme vzali kola a prohlédli i zdejší okolí 🙂
Jednoznačně rozhodnutá nejsem ale Senec vyzera super a to sme slovaci zijuci v brne ktory este neboli v senci :D detska by si uzili