Dovolená v Anglii s dítětem

jirinka1989
13. únor 2018

Ahoj maminky, cestovatelky, ženy, muži, a tak obecně všichni co navštěvujete modrého koníka. Zajímalo by mě, jaká místa se dají navštívit v Anglii s dítětem (3roky) termín konec března - possibly jižní Anglie, nebo motání kolem Londýna, případně i Londýn - co tam (parky, nějaké zajímavé dětské hřiště, aquapark, nebo k vidění nějaké muzeum aut, vlaků apod - malej miluje auta a vlaky a jiné dopravní prostředky obecně) - doprava MHD, vlakem není problém, budeme mít půjčené i auto a muž je dobrý řidič. Finance neříkám, že nejsou omezené, ale nutně to nemusí být nejlevnější zábavy. Docela bychom rádi i nějaký park, zajímavé místo - chceme navštívit Stonehenge, uvažujeme Lemington Spa, určitě po Londýně - nemůžeme vynechat London Eye to bude prtě děsně bavit 🙂) Díky moc za tipy a případně i rady co s sebou apod.

dora13
13. únor 2018

Jestli maly miluje dopravni prostredky, tak v Duxfordu je uplne bozi muzeum letectvi, to strhlo i me, a to me tyhle veci fakt nezajimaji. No a primo v Londyne v Science museum jsou taky naky auta, pokud se nepletu, plus je bozi Natural history museum (jako bonus jsou obe zdarma🙂).

verunka_korunka
13. únor 2018

@jirinka1989 kdyz jsem tam byla, tak v Coventry je docela velke muzeum dopravnich prostredku, auta kola a myslim i raketa a formule. Ale to uz asi mate trochu z ruky. Vzali me tehdy i do nejakeho parku pro deti, ale bohuzel si nepamatuju co to bylo zac, ale byli jsme tam cely den, venku zvirata, atrakce a ve velke hale vnitrni atrakce, prulezky a nejake kolotoce. A navic je to skoro 15 let, co jsem tam byla.

jirinka1989
autor
13. únor 2018

Jé Coventry jsem taky byla v tom Muzeu to vím, které myslíte 🙂)