Zánět dělohy. Měla jste některá?

29. bře 2021

Ahojky, předposlední cyklus jsem při končení MS měla úplně zelený tampon, potom žádný problém... a tento cyklus se MS ne a ne dostavit. Před týdnem jsem cítila křeče v děloze, spíše takové stahování tak jsem si radši dělala test a nic s tím ale přišla bolest v podbřišku a zelený hlen, ktery není na kalhotkách ale jen vevnitř ale táhne se jako plodný. Volala jsem na gyn.napsala mi po telefonu macmiror complex. V lékárně mi ale řekli, že pokud očekávam MS, mám počkat až po, že potom ty atb nemají správný účinek, když se s MS přeruší. Včera mě ale už tak bolelo břicho, že jsem si ty globule nasadila... Dneska mám bolest až k pupíku, občas zimnice a nával tepla do obličeje. Nevím, co teď... Mám počkat až ty globule zaberou-pokud?? .. A nebo na tu gyn prostě zajet?? Mám strach aby se mi to nerozjelo někam jinam protože dneska ta bolest postoupila nahoru 😥měla jste některá na zánět dělohy ten macmiror? Děkuji za odpověď.

eva118
29. bře 2021

Já být tebou, tak zítra jedu na gyndu. Ten Macmiror je lokální, podle toho, co píšeš, už může být zánět rozjetý, hlavně pokud máš zimnici, takže ti stoupá teplota a asi nezabral. Raději jet zbytečně, než něco zanedbat.

ema90
29. bře 2021

Necekala bych a urcite bych na gyndu zasla, v horsim pripade i na pohotovost, pokud by teplota a bolest trvala dal.
A nenechala bych se takhle odbyt po telefonu s urcenim diagnozy a nasazenim leku, kdyz vas lekar ani neprohledl.

palja
30. bře 2021

No tak to bych na nic nečekala a rychle bych jela k nějakému doktorovi. Můžeš mít i syndrom toxickeho šoku právě z těch tamponu.

autor
30. bře 2021

Tak jsem byla na gyn. a vypadá to na zánět dělohy, říkala že sliznice je vysoká a že tam vidí malou tekutinu ale nedokáže říct, jestli je to už ms nebo hnis, spodek teda prý úplně rudý, jen pri stěru jsem myslela, že se zblazním, tak snad atb zaberou 🙏