Deprese 😭😭😭. Můžete mě prosím uklidnit?

popelkaa23
17. únor 2022

Ahoj holky, můžete Mě prosím uklidnit ?Mam vzhled pocos .Nejedná se o plně rozvinutý syndrom polycystických vaječníků. Ale mám asi 2 -3 příznaky . Přibirani na váze což se zhoršilo po mem prvním porodu před 3 lety . Absence ms . Teď jsem si opět četla co vše obnáší Pcos mám deprese mám sto chuti si něco udělat . Mám porad divné výkyvy už měsíc mám nafouklé břicho jako bych to měla dostat ale porad nic . Opět mám víc na váze ještě před měsícem jsem měla 74/162cm a teď už mám 76kg. Už nevím co mám dělat nevím 😪😪 . Snažíme se o druhé miminko ani to nejde . Moje ms byla naposledy v srpnu 15 2021. Muj doktor stim porad nic nedělá ,porad do me rve abych si vybrala Proveru 5mg . Ale potom co jsem o ni četla se mi zvedá žaludek . Hubnout mi nejde proste už toho mám dost ještě s tím mim stavem . Nemuzu si vzít ryfle nic protože mám břicho jako balon nemuzu ho ani zatáhnout ani si na nej lehnout bolí me to jako bych byla v 5.měsíci těhotenství . Už to nedávám 😭😭

zet83
Autor odpověď smazal
Zobraz
popelkaa23
autor
17. únor 2022

@zet83 ja vím ja to už proste nedávám 😭 ja si něco udělám nebo ja nevím Uz nemuzu

popelkaa23
autor
17. únor 2022

@zet83 nemám šanci si sehnat jiného lékaře každý má plno 🙁

zet83
Autor odpověď smazal
Zobraz
popelkaa23
autor
17. únor 2022

@zet83
Zkusím .. k obvodnimu lékaři se dostanu až v březnu pravé 😭

pampeliska1313
17. únor 2022

Zkuste gynekologa Ságu z Dobřichovic. Mám pcos taky a díky němu mám dítě. Fakt si za tím stojím. Zkoušel co mohl, neměla jsem ovulaci snad nikdy, mám blbou stitnou zlazu, na svoje poměry - jsem mala, mám nadváhu, sám rikal ze to pcos je často o správný kombinaci léku, ale ze to moc lékařů nedělá, zabere to čas. Ať nesmutnim, ze pruser by byl, kdyby mě rovnou poslal do ivf a vyplacla bych dvacku za hormony a léky co mi nezabiraji. Pracoval deset let v IVF, takže ví. První mi to vůbec diagnostikoval - ve dvaceti sedmi. Lékaři predtim nic. Jinak - nemusíte mít všechny příznaky pcos. Já mám třeba jeden pidi chloupeček na bradě.:D a jsem kulatejsi, ale to jsem celej život - s pcos jde zhubnout. Ale je to těžší, o tom žádná. Fakt poctivě cvičit a hlavně jist!

popelkaa23
autor
17. únor 2022

@pampeliska1313 ja jsem pravé z Kolína . A ty problémy s vahou mám až po porodu . Ja jsem měla před otehotnenim 59kg rodit jsem šla s 72kg . Po produ jsem to zhubla na 65kg a teď mi jen váha roste . A vím ze po porodu se mi to zhoršilo . Jelikož před otěhotněním jsem taky neměla ms ale takovéhle příznaky co mám teď jsem neměla .

zet83
Autor odpověď smazal
Zobraz
pampeliska1313
17. únor 2022

@popelkaa23 tak já začala tloustnout až jako ve dvaceti třech třeba. Do ty doby jsem si myslela jak jsem tlustá, ale přitom na fotkách jsem hubena, normální, ale už jsem to měla v hlavě. Ale vím ze když jse se snažila zhubnout šlo mi to i rychle, ale pak už najednou prd, fakt to šlo těžko a následně přišli s pcos.

rozitta
22. únor 2022

Na PCOS je skvělé cvičení podle Dinah Rodriguez. Ale musíš absolvovat kurz, většinou víkendový. Mrkni na YouTube ať trochu víš 😉