Gestační váček

petrapflanzer
26. čer 2019

Ahoj holky, minuly týden jsem si dělala 5 tehotenskych testu a všechny vyšli pozitivně. Ten 5 byl elektronicky a měla jsem tam, ze bych měla byt v 5tt. Včera jsem byla u Dr a ta tam nic neviděla. Bylo tam úplně malilililinkaty “kolečko”. Podle poslední ms bych měla bejt 7+0 ale ani náhodou to tomu neodpovídalo. Poslala mě na krev a zítra budou výsledky. Dr se strašně divila, ze mi mohlo vyjít tolik pozitivních testu. Vůbec nevím co si o tom mám myslet. Ani se mi k tomu vlastně vůbec nevyjádřila. Hrozne mě bolej prsa a trosku mě občas poboliva v podbrisku. Nezažila jsem to některá prosím? Myslíte, ze to muže dopadnout ještě dobře i když je to takhle opožděný? Dekuju za jakýkoliv reakce. P.

vaseli16
26. čer 2019

Vis kdy byla ovulace?pokud ne tak mohla byt dele a proto je gestacni vacek mensi.nezbyva nez cekat.

petrapflanzer
autor
26. čer 2019

@vaseli16 vůbec nevím. Ale ms nepravidelná. Někdy i o 10dni opožděná.

vaseli16
26. čer 2019

@petrapflanzer tak to mohla byt i ovulace dele.nezbyva nez cekat

petrapflanzer
autor
26. čer 2019

@vaseli16 dekuju. Snad to dopadne dobře

martinahy
26. čer 2019

Měla jsem to podobně, taky šel vidět pouze gestační váček. Podle poslední MS 8tt ale ve skutečnosti 5tt, protože mám delší cykly a ovulace byla později. A je z toho skoro jedenáctiměsíční holčička 😉🙂

astyna88
27. čer 2019

Klasika - posunuta ovulace a tim padem pozdejsi oplodneni. Ja jsem oteh tyden pred ms a taky na uzv ani v 7tt nic videt nebylo. O dva tydny pozdeji lepsi a postupne se to srovnalo, syn se narodil presne dle data poceti. Neboj.