Gynex, uhnizďování, nevolnost. Může to souviset s uhnizďováním vajíčka?

petkasadelkou
28. lis 2019

Ahoj,
chtěla bych se zeptat: poprvé od 9.11. užívám gynex, ovulka byla minulý týden ve středu, čtvrtek (podle bolesti). Už jsou mi 3 dny špatně, bolení podbříška, levé ledviny a dole mne to šimrá. Dnes a včera při "čůrání" bylo i malinko krve. Gynex mám skončit tuto sobotu.
Myslíte, že může jít o uhnízdění vajíčka nebo že se chystají špatné dny (to ale brzo tedy). Nevím, zda už přestat brát gynex, když mi není dobře. Jsem taková unavená, ty bolesti).
Děkuji za názory.

terka80
28. lis 2019

@petkasadelkou me delal gynex neplechu,presto ze jsem zdrava sem ho nasadila pro podporu ale bohuzel po trech cyklech jsem ho musela prestat brat

cernyandel
28. lis 2019

také jsem brala,ale sám doktor říkal,že ho ani brát nemám..

helena1033
28. lis 2019

Já gynex beru také poprvé 3tydny ( během toho ovu) po tydeni pauze sem nasadila zpět ale menší dávky 3-0-3kapky čekám menstruaci pokud by se nedostavila a vyšel test vysadim , pokud se dostaví trochu zase zvednu na 5-0-5 tohle dávkování mi sedí

petkasadelkou
autor
29. lis 2019

@helena1033 ... já dávkuji také 5-0-5. Akorát jsem se teď vylekala toho, že mi není dobře a po čůrání (to chodím opravdu každou chvilku, teď za noc 3x), když se utřu, tak je trochu krve. V sobotu mi končí 3týdny braní Gynex.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru