Kompletní cvičení podle Mojžíšové. Kde jste se naučily cvičit?

marydzejna
3. črc 2020

Ahojte,

slyšela jsem o benefitech cviků paní Mojžíšové na podporu početí. Koukala jsem se na youtube nebo ulož.to, ale vždy se jednalo jen o část jejich cviků. Prosím, kde jste se naučili cvičit Mojžíšovou, od fyzioterapeuta? Nenašla jsem na netu kompletní seznam cviků.
Prosím o tipy nebo zdroj, kde je mohu najít 🙂 a vaše zkušenosti, zda pomohlo.

Potom jsem slyšela o Metodě 3x3, ale to na netu snad není vůbec a musí se jet na seminář.

Děkuju předem

vineta
3. črc 2020

@marydzejna Určitě to chce najít fyzioterapeuta, který se na metodu Mojžíšové specializuje, naučí tě cviky, případně ti je přizpůsobí, zjistí, zda bys jí vůbec měla indikovanou atp., případně vyřeší i další problémy- nejde jen o pánev, mně třeba řešila i blokády žeber, SI skloubení, vše souvisí se vším. Dle YouTube bych se zrovna tyhle cviky neučila, cvičení si bere dost času, tak je dobrý mít jistotu, že to děláš správně.

brausa
3. črc 2020

@marydzejna urcite si najdete fyzioterapeuta, ktery se na Mojzisovou specializuje. Cviky jsou jedna vec, ale zasadni je i dobre vysetreni a manualni osetreni, vcetne osetreni panevniho dna per rectum. Jen pokud dostanete cely balicek, bude to ta opravdova a efektivni metoda dle Mojzisove ;)

anakolut
3. črc 2020

@marydzejna Existují i knížky, ale jak píší holky, je lepší najít si přímo terapeutka, který "dělá Mojžíšovou".

marydzejna
autor
3. črc 2020

Perfektní, děkuji všem za rady 🙂. Obrátím se a fyzioterapeuta

lennus
3. črc 2020

@marydzejna Mám tip na fyzioterapeuty v Praze, cvičila jsem, chce to případně srovnat kostrč předtím, cvičila jsem ji i v lázních, jinak v případě nemožnosti otěhotnět doporučuji lázně, píšu tu o nich články

lennus
3. črc 2020

@marydzejna Jinak já si pak cviky vytiskla i odtud, hezky popsané i s fotkami
https://archiv.ihned.cz/c1-13380630-deset-cviku...

lindikova
3. črc 2020

Cvicim podle knihy Zada, která cvičí, neboli. Napsala ji zacka paní Mojzisove fyzio Simona Sedlakova, je z Prahy a chodím k ni i na rehabku. Cvicim každý večer a skvělý! Dulezity je hlavně ten cvik na si skloubení. A jak pisou holky nahoře, chce se to nechat ošetřit a pak cvicem udržovat.

katule1990
3. črc 2020

@marydzejna Taky jsem chodila k fyzioterapeutce a pak cvičila poctivě doma. Bohužel mi to vůbec nepomohlo. Ani na otěhotnění, ani na bolestivou menstruaci.