Pokus o otěhotnění po revizi

vesvo
22. čer 2018

Dobrý den, před necelými třemi týdny jsem byla na revizi, měla jsem totiž zamlklé těhotenství... docela by mě zajímalo, jestli je možné otěhotnět znovu ještě dřív, než přijde první menstruace po té revizi. Otěhotněla tak některá z vás ještě v 6 nedělí? Díky

andelka
22. čer 2018

@vesvo já ne,nám doporučili počkat tři měsíce. Ale znám případy kdy první ms už ani nepřišla. Záleží jak se po revizi obnoví cyklus,kdy přijde ovulace.. Osobně bych aspoň na první ms počkala. Záleží i ve kterém tt k zt a revizi došlo. Když do 6 tt tak se to prý bere jako opožděná ms a ani šestinedělí se dodržet nemusí a jde otěhotnět brzo. Ale čím později tím víc času bych dala.

pintule01
22. čer 2018

My počkali po první ms,protože v době šestinedělí jsem ani neovulovala.
hned po šestinedělí přišla ms,pak ovu a teď jsem 30tt.

2hanah
22. čer 2018

@vesvo Taky bych rozhodně aspoň jednu přirozenou ms počkala, špatné načasování se nemusí vyplatit, já otěhotněla na první pokus, ale čekali jsme 3měsíce, byla jsem po revizi v 10tt.

snezenka123
22. čer 2018

mě můj gyndař doporučil aspoň vydržet do první ms.já byla po zt, ale absolvovala jsem chemický potrat, ne kyretáž..a otěhotněla jsem hned po té první popotratové ms...(přišla cca 4-5 týdnů po)
doporučuji pít kontryhel, na obnovení sliznice a alespoň ty 4 týdny vydržet abstinovat kvůli možnému zavedení infekce

jade85
22. čer 2018

Doporučuju vydržet aspoň to šestinedělí, tělo se potřebuje trochu vzpamatovat. Já jsem znovu otěhotněla ve třetím cyklu po revizi.

saminomimino
2. črc 2018

Ahoj,ráda se přidám,jsme též po zamlklém těhu v 10 týdnu,dnes jsem po revizi 3 týdny,vše šlo dobře,krvácela jsem maličko cca 12 dnů od revize,15 den kontrola,dle utz vše čisté a v pořádku,dle všeho u mě 18 den po revizi proběhla ovulace,už jsme nevydrželi a měli dva dny po sobě styh,poprvé s gumou ale u nás je to s tím marné,utekl 😀 druhý styk bez ochrany ale oboje přerušovaná soulož,dr teda doporučila sex až po odmenstruování což pravděpodobně u mě bude ještě v šestinedělí,nicméně snažit o malé povoleno po první ms,což je v plánu

saminomimino
2. črc 2018

@andelka nejde o to kdy kdy revize proběhla,jestli 15tt nebo 6 tt,jde o to že je to zákrok kdy se kyretou vyčistí a vezme se v děloze vše i to co tam být,něco zcela jiného je samovolný potrat kdy se pak můžete snažit prakticky hned

blueapple03
13. črc 2018

@vesvo Ahoj holky, já jsem po revizi skoro rok a od té doby se stale nedaří. Po roce už přece musí být vše zahojene a hormony v pořádku ne?

katka865
13. črc 2018

@vesvo ja jsem otehotnela hned po laparoskopicke operaci. Odebrali mi vejcovod z duvodu mimodelozniho tehotenstvi. Doporuceni bylo pockat 1 mesic. Po operaci jsem sla na kontrolu - pry to vypada vse v poradku a ovulace nebude...tak jsme se nechranili no a ms neprisla 🙂 telo vi kdy je vhodny cas 🙂 drzim pesti at se brzy zadari a dobre to dopadne

blueapple03
6. říj 2018

Ahojky, tak vás znovu zdravím, v srpnu se nám po roce od revize podařilo otehotnet, ale bohužel bylo pouze plodové vejce bez embrya. Takže znovu zamlkle těhotenství, nyní čekám na spontánní potrat, až se rozběhne krvácení. Doktor mi dal na výběr, buď revize, nebo čekat. Prý když je to tak malé těhotenství, může bez problému odkrvacet.