Jsem těhotná? Zvedá se mi žaludek, bolesti v podbřišku

ella491997
5. dub 2018

Zdravíčko maminky měla bych na vás otázečku.
S přítelem se snažíme o miminko a poslední týden se mi zveda žaludek,třeba když miluji nádobí a najednou se mi udělá špatně tak hned musím na vzduch na balkon a nebo mám velké bolesti v podbřišku a přítel říká,že cítí že jsem těhotná,ale dnes jsem začala menstruovala,tak si nejsem jistá.

cuuza
5. dub 2018

S největší pravděpodobností těhotná nejsi, udělej si test a uvidíš.

vendelinka08
5. dub 2018

@ella491997 pokud budeš mít negativní test, tak těhu nejsi. Pokud žena otěhotní, je malá pravděpodobnost, že má MS. Stává se to, ale je to ta menší pravděpodobnost. Jinak mě osobně bývá celkově zle, než mám dostat MS, myslím tím i nevolnost atd... což jsem při těhu neměla vůbec... spíše jsem to cítila úplně jinak. Ale každá jsme jiná a každá to jinak prožíváme a vnímáme.

sobist
5. dub 2018

Test? Gynekolog? ... 🙂 (Ale pokud tě zajímá, co si myslím konkrétně já, tady za počítačem, aniž bychom se znaly, tak nejsi těhotná.)

nita1984
5. dub 2018

"těhotenské" příznaky na sobě najde každá snažilka. Pokud máš MS je to vysoce nepravděpodobné, že by si byla těhotná. Jistota je test

lachtanice86
5. dub 2018

@ella491997 dostala si ms, s největší pravděpodobností nejsi. Kup a udělej test

beccaacceb
5. dub 2018

Ja pred osmi lety menstruovala v prvnim mesici též. Navic myslim ze mi test pri menses tenkrat vysel negativní a za par tydnu uz na me dcerka tloukla srdíčkem na UTZ

ella491997
autor
5. dub 2018

@beccaacceb to je moc pěkné 🙂 ja přemýšlím jestli si mám udelat test tedka,když to mám a nebo pockat az to skončí co myslíte? 🙂 věřím,ze to musí být krásný pocit ten tlukot srdicka 🙂)

lachtanice86
5. dub 2018

@ella491997 a měla si nějaké zpoždění nebo si ms dostala na čas?

ella491997
autor
5. dub 2018

Mela jsem zpoždění pár dnů 🙂 a právě mam i takové dny,ze jsem začala moc jist a vcera zas jsem mela úplný odpor k jídlu,ale třeba to může být vše zase v hlavě a takový to,ze si přejeme miminko s přítelem me pobouzi k tem pocitům.

linee
5. dub 2018

@ella491997 muze to byt hormonami, ja treba v tehu ms mela a jsou dalsi maminy, ktere to tak mely. Neznamena, ze pokud tehotna jsi, automaticky ms nebude. Ne vzdy tomu tak je. Kazdopadne bych pockala, az ms skonci a pak si udelala tt test. Protoze kdybys byla tehotna, plod je jeste maly a muze se stat, ze s ms odejde. Proto pockej po skonceni ms a nasledne si test udelej a uvidis. A opet plati, ze opakuj co 2-3 dny a musi silit.

hlasimse
5. dub 2018

Tak je i možnost, že jsi otěhotněla, ale odešlo to. Udělej si test 🙂

ella491997
autor
5. dub 2018

Děkuji moc za rady 🙂 az mi dny skončí hned si ho udělám 🙂 mela jsem před rokem problémy s vaječníky a mela jsem i cesty a to v 19let tak mam velký obavy,aby to vůbec někdy šlo mít miminko.
Dosti mám z toho nekdy moc velké obavy..🙁

journals
5. dub 2018

Spíš než že jsi těhotná je větší pravděpodobnost že je to vsugerované. Chce to klid a tolik se nepozorovat 😉

beccaacceb
5. dub 2018

zkus test, a když nic tak To i chce klid, pozitivně myslet, a hlavně nemít obavy, predtuchy a nic tomu podobného. A nebo se domluvte, ze se chvíli snažit "nebudete". Dát si pauzu, vyčistit mysl a ono to prijde...

ella491997
autor
5. dub 2018

Tak jo 🙂 dekuji moc

biedronca
5. dub 2018

@ella491997 Udělej test HNED, a hned budeš vědět na čem jsi. Ja bych teda byla nervozní, nechapu,že jsi ho už neudělala . Je jedno jestli MS mas nebo ne, klidně udělej hned.

priefi
5. dub 2018

@ella491997 pokud ms bude jina nez obvykle, spise jen spineni, udelej si test. Pokud to je klasicka ms, test nema smysl. Pokud chces testovat, tak nejlepe az po ms, protoze kdyby to bylo jen biochemicke, test by Ti vysel pozitivne, ale ms by to vycistila. Pritel reagoval na Tve chovani, kdyz rekl, ze jsi tehu 😉 Bohuzel to vypada na vsugerovani priznaku, jak jiz bylo zmineno, u snazilek to je bezne 😉 Preji hodne stesti, aby se mimco rychle zadarilo 😊

agneska7
5. dub 2018

udělej si test hned nevím proč čekat až ,,ms,, skončí 🙂

priefi
6. dub 2018

@agneska7 lepsi je pockat z toho duvodu, ze kdyz se objevi duch a po ms byl tam nebyl, tak to bude brat hur, nez kdyby jen brala, ze to byla ms. Psychika dela sve a je zbytecne mit vetsi sram, nez je treba.

agneska7
6. dub 2018

@priefi to by musela čekat tak ještě tyden po ms protože jestly tam nějaké hcg je, bylo, tak jen samotnou ms se hned nestratí během těch cca 5dnu . to je blbost. zažila jsem takže vím

priefi
6. dub 2018

@agneska7 neni pravda, ja jsem samovolne potratila neco malo pres 6tt a behem ms pozitivni test, po ms snehobily

ella491997
autor
6. dub 2018

Test jsem si nedělala z důvodu,že jsem si myslela,ze to bude vadit.
Ale asi to bude vsugerovane jelikož moc jsi miminko přejeme s přítelem.
Ale snad se brzy za daří 🙂

agneska7
6. dub 2018

@priefi tak asi opět jak u koho já byla po tydnu skončení ms u dr a jěště tam 24hcg bylo což by i test ukazal

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru