Krvácení a přesto pozitivní těhotenský text

taptap82
23. srp 2016

Ahoj holky,
ráda bych znala váš názor. V únoru jsem přestala brát hormonální antikoncepci a od té doby mám v cyklu totální bordel, sice menstruuji celkem pravidelně po 35 dnech (což je ok, vždy jsem měla delší cyklus), ale mezitím ještě 1-2x do měsíce krvácím nebo jen špiním. Myslím, že tělo je prostě zmatené a zvyklé krvácet pravidelně za tři týdny...Doktorka zlatá, nechtěla mi na to dát zatím žádné další hormony, poslala mě za bylinkářkou. Zatím ale žádné změny.
Tento měsíc jsem si poprvé testovala ovulaci a ve dnech ovulace jsme měli sex. 5 dní po ovulaci jsem začala krvácet, ale ne menstruace, spíš silné špinění (taková ta jak já jí říkám "hormonální menstruace"). To už teď trvá týden, stále jakoby slabě krvácím. Ale ráno se mi začalo poslední týden dělat hrozně blbě na zvracení a tak jsem si spíš z hecu udělala test. Vůbec nic jsem nečekala, ale mám tam dvě jasné čárky (jedna slabší sice, ale rozhodně zřetelná). Mám teď 12 DPO.
K doktorce jsem objednaná na pondělí, což bude cca 18 DPO. Sestra mě varovala, že takhle brzo tam doktorka asi stejně nic neuvidí, na ultrazvuku.
Já bych samozřejmě byla ráda, kdybych byla těhotná, ale jsem dost nervózní z toho špinění/krvácení. Nepřijde mi to normální a bojím se, že to přejde do MS. Asi jsem si ten test neměla dělat 😒 abych pak nebyla zklamaná. Teď z toho mám takové rozporuplné pocity.
Stalo se někdy někomu něco podobného?

salenas
23. srp 2016

@taptap82 moje mamka měla menstruaci, se mnou, do 5tého měsíce, klasickou, pravidelnou ... a to tvoje špinění, nemohlo to být zahnizďování ? vydrž, otestuj třeba za dva dny, na ultrazvuku opravdu nic neuvidí, jen může říci, že je sliznice vyšší a že to těhu může znamenat. držím palečky, ať tam ty // jsou pořád !

taptap82
autor
23. srp 2016

@salenas Děkuji....nevim, už špiním pět dní a je to docela silné. Spíš si myslím, že je to jedna z mých "menstruací". Ale ty dvě čárky mě prostě naprosto zmátly 😀

taptap82
autor
23. srp 2016

Hrozný, to čekání. Nechci to ani řikat manželovi, kdyby to nevyšlo, aby nebyl zklamaný... Ale je to teda boj 😎

andie90
23. srp 2016

Doktorka vážně spíše nic neuvidí. JAk píše selenas, tak "jen může říci, že je sliznice vyšší a že to těhu může znamenat", ale taky nemusí, může to znamenat i to, že máš ms... čárka na tt může (prý) být způsobena i tím, že jak jsi na test (do skleničky) čurala, tak ti tam káplo trochu krve a to (prý) také trochu druhou čárku obarví. Říkal mi to lekář, nevím kolik pravdy na tom je..
Nicméně nejjistější jsou krevní testy na hcg.. můžeš si dojít do nemocnice a zažádat si o odběr jako samoplátce - stojí to asi 200,-.
Špinění může znamenat mimoděložní těhu, ale tím tě vůbec nechci strašit. Jako bych to nenapsala a mysleme pozitivně 🙂)
Pokud pro tebe těhotenství není pohroma, kterou bys musela nějak negativně řešit, tak se nech překvapit 🙂)) Přeji ti, ať ti lékařka řekne zprávu, která pro tebe bude tou nejvhodnější a snad i nejkrásnější 🙂

taptap82
autor
23. srp 2016

@andie90 Právě se také bojím, aby to nebylo mimoděložní nebo tak. Ale je fakt, že po prášcích mám MS co každých 14 dní (a není to vždy MS v pravym slova smyslu), ale samozřejmě to může znamenat cokoliv.
Sestra mi řikala, že mi doktorka testy na hcg asi udělá, právě že tam nic vidět nebude ☹ což mě mrzí, nevim jak dlouho to vydržím před mužem tajit? 🙂 a myslím tím jakoukoliv zprávu, blbou i dobrou. Nicméně budu pak hned po prohlídce na služebce, tak tam aspoň nebudu mít šanci něco vykecat a můžu tak dalších 14 dní počkat. Do nemocnice nepoběžim, to zase fakt vydržim 😀 (čti: jsem na to moc líná)
Těhotenství pro mě rozhodně není pohroma, je mi 34 let, manžel o 10 let starší a mimčo chceme. Spíš že tohle byl první měsíc, kdy jsem si testovala OVU a poprvé jsme tak plánovali, tak bych byla překvapená, kdyby to hned vyšlo 😨

misula29
23. srp 2016

@taptap82 zkus dát fotku testu. Asi bych si zašla na ty krevní testy aby se vyloučilo to mimoděložní...pro sichr

taptap82
autor
23. srp 2016

@misula29 Děkuji za odpověď!
Já jsem test vyhodila (příčí se mi schovávat počůraný kousek papírku 🙂 ), ta čárka nebyla tak silná jako testovací, ale rozhodně žádný duch. Prostě viditelná čárka no. Mám teda ten nejcitlivější test.
No jestli je to mimoděložní, tak to snad raději počkám ten týden, než půjdu k dr. Na špatné zprávy nespěchám 🤐

misula29
23. srp 2016

@taptap82 n pokud je to normálně viditelná čárka tak by se o těhotenství jednat mělo.Jsou holky co normálně krvácí i když jsou těhu a ani o tom neví. S tím mimoněm nechcu strašit jen jsem o tom četla docela dost příběhů a každej je jinej,ale u jedné kočky se to projevovalo zrovna tak, krvácení a poz. test... Já jsem právě mimo prodělala dvě po sobě takže jsem o tom přečetla co jsem kde našla. Ale to snad nebude tvůj problém a tělo je rozhozený po té antině .Zkus test zítra a uvidíš.Ty máš mít teď nějak termín ms?

taptap82
autor
23. srp 2016

@misula29 Jo jo, už jsem týden zpožděná. Teda, týden zpožděná na klasickou menstruaci. Takovou tu "špinící" jsem před týdnem dostala. Ale rozdíl poznám a není to menstruace jako taková. Tělo je brutálně rozhozený po prášcích a víceméně si krvácí kdy chce. Ale tu standardní menstruaci poznám, bolí mě břicho, rovnou krvácím bez špinění, atd. To teď nemám.
Nestrašíš mě, jsem připravená na všechny varianty. Ta, že jsem těhotná, by byla samozřejmě nejlepší.
Udělám si test ještě za pár dní. Ten dnešní mě vyšokoval, jela jsem celé ráno na autopilota. Manžel ale nic nepoznal 😀

taptap82
autor
23. srp 2016

Slibuji, že další test vyfotím, než ho vyhodím 😀

misula29
23. srp 2016

@taptap82 😀 tak držím pěsti ať je všechno cajk a myslím ,že v pondělí by ti to měli potvrdit, aspoň tečka by tam být mohla 🙂

taptap82
autor
23. srp 2016

@misula29 Děkuji, ještě přemýšlím, že si to přehodím až na příští čtvrtek, to už tam bude moje doktorka (v pondělí je jiná, ke které nechodím) a možná už by tam něco vidět být mohlo. Aspoň budu víc napnutá (masochistka) 😀

taptap82
autor
24. srp 2016

Holky, dávám jsem ještě dnešní test a vyhrabala jsem z koše i ten včerejší, ten už je teda trochu vybledlý (je to ten nahoře), ale myslím, že zatím je to jasné. Tak uvidím, jestli to vyjde.

misula29
24. srp 2016

@taptap82 tak to je určitě jasný 😀 Hlavně ať je vše ok 😉

taptap82
autor
24. srp 2016

@misula29 Děkuji moc. Budu taky doufat no. 😵

salenas
25. srp 2016

@taptap82 dálnice jak hrom, nádhera !

demetritis
25. srp 2016

Hele ja mela posledni vice mene ms 20. 5 a od te doby do 15.7 sen krvacela a spinila

taptap82
autor
26. srp 2016

@demetritis Děkuji, trochu jsi mě uklidnila. No já jsem si dnes opět udělala test (už toho musim nechat) a čárka je stále silnější a silnější. Ráno je mi pořád blbě, což je teda nic moc, ale aspoň vim, že se něco děje. Tak ve čtvrtek k dr. a už budu moudřejší.

demetritis
26. srp 2016

@taptap82 no tak vidiš kdyby to bylo biochemické tak už slabne jen jedna vec nebolí te podbrišek jestli jjo mazej na gyndu mohla by to byt cysta le i mimoděložní pozor na to

taptap82
autor
26. srp 2016

@demetritis Podbřišek mě bolí, ale jen večer a jen chviličku, jako kdybych měla dostat MS. Což je podle mě normální, jinak žádné bolesti nemám. Na gyndu mažu ve čtvrtek. Moje dr. ordinuje pouze čtvrtky a tento čtvrtek měla dovo, takže čekám do příštího týdne. No kdyby to bylo mimoděložní, tak už mi stejně nepomůže, jestli půjdu k dr. teď nebo příští týden ☹ Toho se upřímně bojím nejvíc, ale nechci si to moc připouštět.

demetritis
26. srp 2016

@taptap82 no nepomuže miminku , pichli by mu metotrexan to ho zabyje a ty nemusíš na operativní zakrok , , ale když bříško jen pobolívat tak snad budez duben kveten chovat ;-D

misula29
26. srp 2016

@taptap82 prosím tě nenech se stresovat, tlačení v podbřišku není nic neobvyklého v těhu 😉 Mimoděložní neovlivníš a stejně by se čekalo (vím o čem mluvím) tak ve čtvrtek čekám dobrý zprávy 🙂

taptap82
autor
26. srp 2016

@demetritis Tak snad to bude ok 🙂 Děkuji (Zatím to teda vypadá spíš na květen 😉 )

taptap82
autor
26. srp 2016

@misula29 Děkuji, moc se nenechávám, na druhou stranu se ještě bojím cokoliv plánovat a tak. Ale nějak mi to nejde 🙂 Taky si řikám, když to bude mimoděložní, nic s tím už teď neudělám, takže není třeba se stresovat. Díky za podporu, ve čtvrtek se ozvu 😉

taptap82
autor
2. zář 2016

Ahoj holky, tak včera u dr. potvrzeno těhotenství, 7+2 tt 🙂 a už bylo vidět i srdíčko, takže super. Na to krvácení mi dala Utrogestan, ale zatím teda mám pocit, že to spíš zhoršuje než zlepšuje, ale dám mu pár dní na zkoušku. Takže jsem si trochu oddechla.
Díky za podporu!

demetritis
2. zář 2016

Kup si ascorutin
@taptap82 jinak velka gratulace utros pomaha mimi ustros pomaha mimi udrzet v deloze na krvaceni se dava ascorutin hlavne ad je vse ok

taptap82
autor
2. zář 2016

@demetritis Tak děkuji, jdu si ho ještě teda koupit.

demetritis
2. zář 2016

@taptap82 utikej a ad se vam dari

salenas
2. zář 2016

@taptap82 no paráda, ležet, odpočívat !

taptap82
autor
2. zář 2016

@demetritis tak jsem si ho koupila a je tam napsáno, ať ho těhotné neužívají 😲 tak se raději poradím s doktorkou...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru