Ahoj holky, když jsem na testu uviděla 2 // tak jsem byla hrozně šťastná, přitom ale mi to bylo divné protože jsem měla prasklou cystu+nepravidelnou ms. Jsem v 7tt a včera jsem byla na kontrole jestli bije srdíčko, no, tam mi řekla hroznou zprávu, že se tam nezačlo ani nic vyvíjet a musím na vyčištění dělohy. Dr řekla, že další těhu by mělo být už v pořádku, chci se zeptat jak jste to měly s druhým těhotenstvím vy? Udrželo se nebo se to opakovalo zase? Mám strach, říkám si že když se to stalo teď tak proč ne příště.
Já měla v dubnu spontanní potrat, otěhotněla jsem skoro hned, zatím vše v pořádku, 20tt
Prosla jsem si prirozenym potratem na konci prvniho trimestru. Pak si dala pauzu, protoze jsem nechtela hned tehotnet znova, a dalsi tehotenstvi vyslo ctvrty mesic snazeni se. Za 3 mesice rodim.
Ahojky... Tak ja jdu s pozitivni zpravou ze jeste neni nic ztraceno 🙂 po potratu v 6tt minuly rok jsme pockali s manzelem 7 mesicu a jsem znovu tehotna jsem skoro ve 12tt. Na kontrole v necelem 7 tydnu uz nam tlouklo srdicko a kontrola opet v 9 tydnu v poradku a uz melo tvar clovicka 🙂 ted cekam na prvotrimestralni screen 🙂 ono kazda zena je jina a kazde tehotenstvi je jine. Mam znamou ktera potratila 5x a az na 6 pokus maji zdravou holcicku a mam znamou co ma 5 deti a pokazde to tehotenstvi bylo v poradku a nikdy nepotratila,takze urcite nezoufej a pokud se chytlo jednou chytne se znovu to je jasne 🙂 hodne stesti preji ❤
@vineta tím si právě nejsem vubec jistá😒 před dvouma týdnama jsem byla a dala mi aji fotečku, šla vidět jenom tečka. Říkala ať dojdu za 2 týdny znova (to bylo teď v pátek) že už by mělo jít vidět i srdíčko. No a na utz nešlo vidět ani srdíčko, ani žloutkový váček. Tak říkala že se to přestalo vyvíjet😒 přikládám foto utz před 2 týdnama
První těhotenství jsem zažila zamlklým těhotenstvím a kyretáží. Čekali jsme 3 menstruace a snažili se opět. Vyšlo to na druhý pokud a nyní má za sebou 4 měsíc a je vše v pořádku. Takže neboj, taky sem byla zoufalá, jestli bude vše v pořádku a je nakonec 🙂
Ahojky holky, tak včera po měsíci kontrola a screening...
V čekárně čekání 40min , ta nervozita atd.
Krev, moč vše ok, ultrazvuk už přes břicho.
Hned se mimi ukázalo, mávlo ručkou a šup a otočilo se na bok a nene neotočím se.
Tak mudr trošku třepal s bříškem.
Vše nos ruky nohy kosti organy v pořádku.
Riziko dow.syndromu 1:8555
Prý chcete vědět pohlavi?
Ano chceme
Tak holčička a termín 28.5.2020
@lucik253 Moc gratuluji 🙂 trosku vam zavidim ze vam rekli pohlavi :D :D ja jsem skoro ve 20tt a stale ho nevime na prvnim screeningu nam ho bohuzel jeste nerekli tak doufam ze na druhem :D 🙂)) at vam holcicka dela jen radost ❤🍀
@barcachejn Moc děkuji 🙂 kontrola zas za měsíc
Nešlo to rychleji, navíc další taky nevyšlo. Ale to se prostě stává
@kajul18