Revize - zamlklé těhotenství. Jak probíhá kontrola po revizi a za jak dlouho se snažit?

mariekk12
7. lis 2022

Hezky večer dnes ráno jsem podstoupila revizi dělohy zamlklé těhotenství přestalo být srdíčko měla jsem být 10 tt ale odpovídalo 7+2 tt
doma mám roční holčičku a i když bylo mimčo neplánované hrozně moc mě to mrzí že se tohle stalo 🥹🥹 chci se zeptat jak probíhá prosim kontrola po revizi ? a za jak dlouho se můžeme snažit o další?
nebo kdy jste se začali snažit vy ?
Moc děkuji

eviicka
7. lis 2022

Ahoj, je mi to líto ☹. Kontrola byl myslím klasický ultrazvuk. S tím snažením je to různé, někdo doporučuje počkat, někdo že není třeba. My nepočkali a za dva měsíce se vše opakovalo ☹ (ale častěji to má dobrý konec). Pak jsme už dali půl roku přestávku a za pár měsíců jsem otěhotněla už se šťastným koncem.

barulina
7. lis 2022

@mariekk12 ko je klasika ultrazvuk. Mě doporučili počkat 6nedeli a můžeme znova. Přišla 1.ms a další už nedorazila. A vše dopadlo dobře.

vikysek0987
8. lis 2022

Mrzí mě co se stalo a posílám hodně sil ❤️
Měla jsem to přesně jak Ty-roční holčičku a neplánovaně jsem otěhotněla, ale též ZT,nechali jsme projít jednu MS a začali se snažit (cítila jsem se dobře, po zákroku ani špinění, cyklus naběhl jak jsem byla zvyklá, takže jsem to brala jako znamení a říkala si, jestli to má vyjít, tak to vyjde)
Zadařilo se třetí cyklus po té a za týden mám termín....
Hodně štěstí i Tobě 🍀
Jinak kontrola po šestinedělí,prohlídka, ultrazvuk....

inssomnia
8. lis 2022

@mariekk12 měla jsem to samé jen o týden starší. Otěhotněla jsem o dva měsíce později (po 2. MS) a konečně to vyšlo. Už jsem nechtěla ztrácet víc času a cítila jsem se fyzicky dobře.

jjasmina
8. lis 2022

@mariekk12 klasika ultrazvuk, hele po revizi bych min ty 3 mes počkala

mariekk12
autor
8. lis 2022

@jjasmina Prosím a co říkáte na MUDr která nemá žádné vybavení v ordinaci pouze lehátko a pomůcky na vyšetření utz nemá posila na ultrazvuk ke kolegům 🥹 stale vaham zda u ni zůstat nebo si najít lepšího gynekologa s plně výbavenou ordinaci ?

pajusz
8. lis 2022

@mariekk12 ahoj já byla na revizi květen 07 a v září 07 jsme počali prvorozeneho syna. Dr řekl dát si 3 měsíce čas, aby se vše zahojilo jak má ( pro mě teda bylo důležitý hlavně uzdravit duši, děsně mě to rozbilo) preju ti hodně zdraví a štěstí při další snaze, určitě to bude brzy a miminko si vás najde❤️ je to bolavy, ale řeknu ti že jak mě vyčistili tak zacly ustupovat veškeré příznaky a mě se zaclo dělat i psychicky líp. Ať je ti dobře hodně sil😔

pajusz
8. lis 2022

@mariekk12 to je jak v jiným století🤦‍♀️, určitě máš právo volby a já bych si vybrala lékaře který je vybavený, mě by tohle vadilo, chci a musím vše vědět.

lenkalubina
8. lis 2022

@mariekk12 v této době a po takovým zásahu bych šla určitě jinam😉

jjasmina
8. lis 2022

@mariekk12 volila bych plně vybavenou ordinaci, kor v dnešní době

bertik20
8. lis 2022

14 dní po revizi jsem šla na kontrolu, probíhala jak na koze, tak utz. Dodržet šestinedělí a počkat alespoň 2 Ms...to je doporučení od lékaře

mariekk12
autor
9. lis 2022

@jjasmina děkuji volala jsem gynekologovi ke kterému chci přejít řekla jsem že jsem po revizi a sestra na mě teda aď si dojdu na kontrolu po šestinedeli ke gynekoložce a v lednu si mám zavolat že mě převezmou 😊