Jak si posílit imunitní systém?

zuzousturkova
12. pro 2015

Dobrý večer či ráno😆.Nevypátrám zde informace jak si posílit imunitní systém?Jsem neustále nachlazení, zhruba týden po ATA . ČESNEK a ZÁZVOR už nepomáhají . předem děkuji za odpovědi.

qz
12. pro 2015

Ja zkousim Wobenzym a hlivu a detox jater. Ostropestrec, reishi, laktobacily.

mandala
12. pro 2015

Taky doporučuji Wobenzym, u dcery měl úspěch, musí se však dodržovat přesně podle instrukcí - hodně zapíjet, polykat na lačno... atd. Je sice dost drahý, ale nám se opravdu vyplatilo. 😉

salikova
12. pro 2015

Imunoglukan. .. funguje

puclik88
14. pro 2015
Uživatel puclik88 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od puclik88.

PargaVit Vitamin C je super 🙂

suzina08
17. pro 2015

Začala bych lactobacily a vitamínem C a pokud ani to nezabere, tak Wobenzym, jak píšou ostatní, je prý super. 🙂

smallinka
17. pro 2015

Třeba nějaké vitamíny pro těhotné, pokud neberete teda......je tam mimo jiné i vit. C...........já třeba brala Femibion. A byla jsem OK.....první těhu jsem nebrala takhle nic komplexně pouze kys. listovou a hned na začátku hnusná angina.....

ilonkakoci
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lu88cie
13. led 2016

Zkus chlorelu,jecmen nebo rakytnik sirup

jelenahora
22. led 2016
Uživatel jelenahora je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jelenahora.

Pokud jsi veškerou klasiku jako je vitamín C, laktobacily, zázvor atd. zkoušela, být tebou bych šla do toho wobenzymu. Já jsem s ním osobně moc spokojená. Ale určitě to chce brát na lačno. To mi lékař i lékárnice neustále tloukli do hlavy🙂 A ten Rakytník je také skvělá věc - doporučuji jednak sirup, ale také čaje.

lajla
22. led 2016

Kontaktovala bych homeopata

madrilena
22. led 2016

Vitamínové doplňky a laktobacily. Česnek mi nikdy nepomohl, naopak jsem měla pocit, že nemoci spíše přitahoval. A jíst ovoce a zeleninu mi nikdy jen tak nestačilo.

pavlapola
24. led 2016
Uživatel pavlapola je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od pavlapola.

Já jsem taky pro vitamínové doplňky. Je hezké jíst hodně ovoce a zeleniny, ale nikdy to není dost. V zimě beru doplňky s E a C. Snažím se chodit do sauny a otužovat se 🙂 už 4 roky jsem nebyla nemocná 🙂

renabelly
24. led 2016

Otužovat se, chodit ven, sportovat, doma větrat a nepřetápět, chodit do sauny, snažit se mít především nohy v teple, mít radost ze života a dostatečně spát 🙂 já si sem tam dám ještě sklenku červeného vína a česnek, když mám pocit, že na mě něco leze, taky mám rakytníkový čaj a vit. C. Nevím jak se může v těhotenství, ale existují i dlouhodobé prášky na imunitu, musí se začít brát včas před chřipkovou sezónou, zkuste se zeptat doktorky, já už si název nepamatuji, ale fungovaly výborně.

levandulela
30. led 2016
Uživatel levandulela je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od levandulela.

Já taky klasické C, ale teď jsem stejně lehla. Jím hodně ovoce a zeleniny. Jinak teď jsem si nově koupila ještě nějaké doplňky stravy Avilut, tak jsem zvědavá 🙂