Batůžek a dárky pro 2leté děťátko, poraďte

oililygirl
10. srp 2015

Dobry den, prosim poradte nejaky pekny, kvalitni batuzek pro mrne. Libi se mi na skibi kids. Aby vydrzel aspon do 5 let.
Dale prosim o tipy na darky. Ne blbosti a milion prvni hracku, spis uzitecnou vychytavku, jestli chapete. Neco uzitecneho. Dekuji!

mandala
10. srp 2015

Sada osušky a ručníčku s pěkným obrázkem, přilba na kolo, dětský příbor, jídelní sada, dětská kosmetika, povlečení... nic užitečnějšího mě nenapadá.

xmarg04
10. srp 2015

@oililygirl Detsky elektricky kartáček...😉

majkoz
10. srp 2015

A máte zahrádku? To potom pískoviště asi máte, ale nějakej vychytanej domeček-dají se vyrobit krásný věci-kamarád dětem udělal parádní pirátskou loď např..A s postupem času se dají doplňovat prvky dle dovednosti(provaz.žebřík atd..).kuchyňku(i pro kluka!ti naši třeba hrozně rádi vařili, doteď vaří), trampolínu...
Pokud zahrádku nemáte, tak nevííím...vlastně tomu moc nerozumím, má to být dárek, ale ne hračka...? To mě napadá cestovní jídelní židlička, krosnička, odrážedlo, helmička, permice do zoo, 😉 Třeba náš první byl mašinkovej, tak dostal jednoho Tomáše a sadu kolejí a páč ho to drželo, tak pak k Ježichovi další mašinu a např nádraží a tak dál, druhej byl zvířátkovej, tak Duplo Zoo a pak se přikupovalo...
A dětský batůžky dělá nejlepší Deuter...

tipata
11. srp 2015

Batůžky mají oba Coleman Petit, je to 4L a bohatě stačí i na malý výlet ve školce, jdou sepnout popruhy přes hrudník, tak nepadají z ramen. A jako hračka měla úspěch u syna sada nářadí, imitace Bosch, nejdřív vedla funkční vrtačka a teď už si hraje se vším.

oililygirl
autor
11. srp 2015

Moc dekuju vsem za tipy!!!

vercik83
13. kvě 2019

My jako dárek dali ten batůžek. Boll