Jaký dárek k narození miminka?

veri0007
18. črc 2015

Maminky, našim přátelům se narodila holčička a půjdee na návštěvu, ale nevíme, nemáme žádný nápad co koupit miminku za dárek. Když se nám narodila malá, tak nám darovali hrací podložku (hodnota cca 1.300Kč). Oni už hrací podložku mají. Máte nápad co koupit?
Mé představy: cena asi taky těch 1.300Kč, Musí to být pro dítě užitečné aby si s tím vyhrálo - využilo danou věc, nechceme dávat zbytečnosti
Předem děkuji za určitě bezva nápady😉

achjonetusim
18. črc 2015

Upřímně? Největší radost mi vždycky udělaly návštěvy s maxibalením plen 🙂

xsaruska
18. črc 2015

za mě taky pleny, koupila bych číslo 3(určitě teď zásobu 1a 2 mají 🙂 )

jitavrtule
18. črc 2015

Mě by zas naopak balíky plen. jako dar fakt nenadchly. Ale když rekapituluju,co se mi hodilo a hodí nejvíc,udělala bych klidně dárkový balíček o více menších věcech. Kvalitní body třeba z bambusu, luxusnější balení mušelínových plenek pod hlavičku, prací přebalovací podložka (já mám od Haipa Daipa se sloníkama a je geniální.používám i jako dečku a nepromokavý pohotovostní kryt na kočárek když krápe,na větrání zadečku doma-malá se na tom nepotí jako na jednorázu. ) Dek taky není nikdy dost a když sáhnete po kvalitním materiálu,(merino vlna, bambus,outlast)tak to je dražší dárek. Určitě nic nezkazíte ani hezkou hračkou na kočárek,ty se taky šiknou. Nějak bych to nakombinovala do té hodnoty dárku co jste dostali vy.

mandala
18. črc 2015

My jsme docela využili houpací lehátko, později bylo i fajn na první krmení, když ještě stabilně neseděl. Něco takového http://www.mimihit.cz/Detske-lehatko-2v1-Baby-M... Nebo náš Jakub dostal k narození jako dárek od tety odrážedlo, sice je to hodně dopředu, ale je to věc, kterou milují snad všechny děti. 😉

soda365
18. črc 2015

pokud bych věděla,že používají papírové plenky tak bych taky přinesla několik balení plenek..jinak má např. jitavrtule zajímavé nápady, ale nevím jestli by to každé mamince udělalo radost..jako dobrý nápad se mi zdá to houpací lehátko..

sestricka86
30. říj 2015

Ahojky já vyrábím plenkové dorty a tam si můžeš vymyslet co Tě jen napadne a za jakou cenu chceš. Záleží na přání 🙂

monunkaaa
30. říj 2015

Me by urcite udelaly radost plinky,ubrousky.. jsem na prakticke darky. Ale treba lehatko na krmeni,je supr napad,pokud ho jeste nemaji.. nebo kolotoc nad postylku..

pajula123
30. říj 2015

Plínky nekupujte, pokud nemáte jistotu, že budou používat jednorázovky. Kdo plánuje látkovat, toho maxibalík plen fakt nenadchne... Já už průběžně mezi známé šířím plán látkovat, právě abychom nedostali x balíků něčeho, co nevyužijeme.

alulan
5. lis 2015

Mně by taky plenky vůbec nenadchly, ale přiznám, že jsme nemuseli řešit každou korunu a na plenky vždycky bylo. Akorát kdyžtak pozor, spousta dětí nesnese to a ono, některé děti dokonce ani Pampers a opruzují se, tak s těmito dary taky opatrně. Máme s kamarádkou heslo Lindex neurazí 🙂 , tím myslím, že například i jeden kvalitní kus oblečení, i malý, z biobavlny a tak, co například Lindex či HM má, mi udělal větší radost než sada např. nepružných bodýček z Tesca. Hračky na kočárek jsou taky fajn, ale setkala jsem se s maminkami, co měly i několik stejných, z těch podarovaných. Takže já sjem byla na oblečeníčko. Samozřejmě ale ne 0 až 3 měsíce. A co třeba fotoalbum na miminko?

kralici_packa
29. črc 2016

Podle mě záleží, jestli chceš dát něco klasického nebo ne. Já kamarádku - novopečenou maminu 😉 obdarovala deníkem miminka (najdeš na umeleckadilnabk.cz), přišel mi originální a super a jí udělal radost, protože potřeby pro mimčo si stejně vybírá sama. Dost ho používá, navíc je to věc, která mimču zůstane 😉

drzticka81
29. črc 2016

tak ja maminkam pro prvni ditko /u druheho je to uz zase jine/ vetsinou davam neco, co se bude hodit treba v pul roce a vice )protoze tech veci pro uplne male miminko se sejde od hodne lidi)- vetsinou jsem na prakticke darky -dozicky na jidlo z tescomy, prvni set talireku, hrnicku a misky (treba s krteckem), prvni pribor, nejake vetsi obleceni atd. plinky nejsou na pamatku 🙂))

martasek
29. črc 2016

Sadu na 3D otisky nožiček a ručiček jsme dávali..... 😉

obla
29. črc 2016

Naušničky?

jipe
29. črc 2016

Já bych taky ocenila balíček s menšími kvalitními věcmi - např. oblečení z bambusu nebo outlastu, jinak u nás potěšil kolotoč nad postýlku a hodila by se hrazdička s hračkami (tu jsem si pak kupovala sama). Z hraček byli top Lamaze. Pleny (látkové x papírové, podle toho, co budou používat) nenadchnou ani neurazí.

lastom
17. zář 2016

ahoj,
my sme boli nedavno na takejto navsteve, mamina dostala kopec veci, my sme doniesli maxibalenie plienok /prakticke ale maximalne neoriginalne/, ale mamicku najviac potesil dort z plenek, v ktorom boli takisto plienky, ale bol tam aj nahrievatelny plysak, ponozky, cumel a pod. Proste vyzeralo to uplne inac ako tie nase plienky a pritom to boli tiez hlavne plienky. Kupili im to na darek . cz a nabuduce to budeme aj my tak riesit. Darcek ma byt nielen prakticky, ale ma aj potesit.

lolam10
17. zář 2016

A co hracka Lamaz? To je hodne dobre na rozvoj ditete a pritom drahe tak si to kazdy nekoupi..☺

andysek2512
17. zář 2016

@veri0007 já byla vždy ráda když se me předem ptali zda vyloženě něco potřebuji - většinou jsem si říkala o pleny a vlhčený ubrousky a nebo bodycka ptz ty se nikdy neztratí😉)))) jinak od našich jsem dostala vibrační lehátko od Fisher price- je to supr🙂) a asi za 1200 bylo🙂)))

neyki
10. říj 2016

Pokud vám rodiče nedají najevo, co by si přáli, myslím si, že dobrým dárkem pro holčičku budou kvalitní náušničky. 🙂