Koloběžka pro 5leté. Která je lepší?

luciii23
11. čer 2023

Ahoj. Syna čekají 5té narozeniny a přál by si novou kolobezku. Mate někdo zkušenosti jaká je lepší? Ta s těma velkýma kolama? Nebo klasická kolobězka ? A proč? Pro představu házim fotky 😊 já bych asi ocenila kdyby byla lehká 😀

laxesis
11. čer 2023

Synovi je 6, 120cm cca a má Razor Air, je perfektní. Kolečka jsou něco mezi, koukám rozměrově asi to samé, co worker. Měl 3 koloběžky - jednu s velkýma kolečkama, jednu s menšíma, ani jedna mu neseděla a jezdil na prd. S tady tou je konečně spokojený a co si ji půjčili sousedi, kupovali taky🙂 z toho co jsi sem dala bych tedy volila určitě tu worker.

xcassiopea
12. čer 2023

Větší kolečka jsou lepší. U malých zajede do bláta nebo do trávy a je vymalováno.

krisstina93
12. čer 2023

Tak asi záleží, co od ni ocekavas, kde bude jezdit ? Každá je na něco jineho, do terénu je lepší ta s velkými koly, ale třeba když bude chtít jezdit někde ve skate parku, tak tam jsou zas žádoucí spi ta malinka kolečka. Naši kluci mají ta mala kola, jezdí převážně po chodníku, asfaltu, starší na těch rampach ve skateparku, výhoda je, ze je to skladne a lehké, tu s nafukovacimi koly bych hned tak nikam nenacpala, tu malou slozim a když ji nechtějí, tak ji strcim do kočárku k mladšímu dítěti.

kakba
12. čer 2023

Tak zalezi na co by ji pouzival. Nicmene, moje holky maji oboje. Velke nafukovaci kola do terene na vylety, pak maji skladaci, jak mas na fotce, aby ji strcily slozene do skrinky. Jezdi s nima do skolky a skoly. Obe jsou za me fajn.

zelenaesmolda
12. čer 2023

Male kolecka jsou naprd pokud mate stare chodniky jako u nas.Staci mensi dira a je karambol a to mame tu s 3 koleckama.

cilkat
13. čer 2023

Těm úplně malým kolečkům stačí najet do štěrku na silnici a už se zasekávají a letíte přes řídítka. takže u pětiletého bych volila větší kola. Až bude opravdu dobře umět jezdit (nabo ji chtít vzít třeba na U rampu), tak je na skládačka lepčí, protože je pohyblivější a skladnější.