Kočárek Valco baby snap 4 2015, jste spokojené?

veronap
16. bře 2015

Dobrý den maminky, máte prosím vás některá už novější tip kočárku Valco baby snap 4 z letošního roku, který už má polohování nohou? Jak jste spokojene s kočárkem, prosím?

infokonik
16. bře 2015

@veronap Ahoj, zkus nakouknout do skupiny Kocarkomanie. Věřím, ze tam budeš se svým dotazem úspěšnější 😉 https://www.modrykonik.cz/group/2205/detail/

veronap
autor
16. bře 2015

Jeee děkuji moc 😉

profiss
16. bře 2015

Ahoj, já mám od Valco Matrixe a je to úžasný kočár, tak věřím, že snap bude také

bucifalek
29. bře 2015

@veronap Ahoj, já mám cca měsíc a nemůžu si ho vynachválit, chtěla jsem jen ke sporťáku jako druhý lehký a skladný kočár na nákup/mhd/do auta a sporťák jsem od té doby nepoužila ;)

veronap
autor
29. bře 2015

Já už mám taky, jsem strasne zvědavá na první jízdu 🙂 🙂 děkuji všem 😉

kaztov
17. dub 2015

Máme ho asi měsíc a půl a super. Úplně jsem odložila druhý kočár Quinny. Za ty penízky je to dobrý kočárek, i když má taky své mouchy 😉. Malý (11 měsíců) v něm stašně rád spí a celkově je spokojený.

kajark
8. kvě 2015

@kaztov prosím vás s čim nie ste spokojna? Zvazujem kupu, tak ma to zaujima Ďakujem za odpoveď 🙂

kaztov
8. kvě 2015

Nemá polohovací rukojet, ale jinak je moc fajn 🙂.

ignacie2
12. kvě 2015

Holky a jak zvládne prosím terén?Já mám teď tako sportime,za mě nejlepší kočárek,ale bohužel je opravdu těžký,hlubokou korbu zvládneme v pohodě,ale tahat se se sporťákem už nehodlám.Ale máme tady obrovský kopec a samou díru,myslíte,že bude fajn i na takový terén?A od kolika měsíců by jste tam prcka vozili?

kaztov
12. kvě 2015

My jsme vozili od 9 měsíců. Terén zatím neposoudim, ale dají se dokoupit nafukovacky.

marketa085
15. kvě 2015

Super cena na Valco Snap 4589Kč na www.baby-centrum.cz 🙂 Snaphttp://www.baby-centrum.cz/user_files/image/esh...

japona
19. kvě 2015

Ahoj uživatelky kočárku Valco Snap 4, mám dotaz, jak je to s "drncavostí" v mírném terénu (rozbité chodníky atd.)? Mám golfky chicco multiway, ale uvažuji o koupi nového kočárku kvůli spojené rukojeti. Máte, prosím, některá zkušenost, zda je to horší/ lepší/ stejné, asi jako to chicco? Případně máte některá porovnání valco se sportovními kolečky X chicco multiway? Lze existovat i s těmi nenafukovacími koly? S chiccem jsem byla na popojíždění spokojená (na opravdový terén mám jiný kočár), ale ta rukojeť🙂 Díky moc

veronap
autor
20. kvě 2015

Já mám zkušenosti teda jen s Valcem, ale zvládne i mírně kamennou cestu, rozbité chodníky určitě a i na hřištích, kde jsou kamínky a písek se s ním jezdí skvěle. Máme ještě Peg perego scate, který má přední kolečka menší než Valco a s tím se nedá jezdit snad nikde kromě chodníků a silnice 😀 ale zase má jiné přednosti 😉

japona
21. kvě 2015

Děkuji za odpověď

granda
4. črc 2015

mám cca měsíc a jsem ohromně spokojená a už mám ke kočárku taštičku, ušila jsem si doma podložku a kryt na madlo a dále si hodlám nechat ušít profi podložku a kryty na madla i pro řidiče kočárku a taštičku na pláštěnku a malé věci pod boudu..... mále v něm je super spokojená a spí v něm venku celé dny... je jí 8 měs.

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná
Zobraz