Který fusak vybrat do sporťáku?

alenakm
2. srp 2017

Maminky, prosím poraďte, jaký fusak koupit na zimu pro dítě, které bude mít v zimě 1 rok a bude již ve sportaku? Aby byl praktický a kvalitní, o cenu zas až tak nejde... A aby dobre držel ve sportaku. Co jsem zatím četla, tak je dobrý Lodger, ale nepraktické je řešení na suché zipy - děti prý rozepinaji, takže tento asi nechci. Hodně se píše o Emitexu, ten je asi klasika. Ještě se mi líbí fusaky Aesthetic - máte s nimi někdo aktuální zkušenost? Nebo ještě nějaká jiná značka, se kterou jste spokojeni?

janawaes
2. srp 2017

Značku přímo nevím, ale já jsem hodně spokojená s fusakem z ovčího rouna, v zimě krásně hřeje, když dítě v kočárku jen sedí, ale zároveň je i prodyšný, že se dítko nebude přehřívat. Já na něj nedám dopustit. Mám klasický černý s prodlužovacím dílem, stál mě kolem 800kč pře internet. Je na zip a má klasické díry na pětibodové upevnění pásy, na suchý zip bych taky nevolila, děti ho odepínají. Kamarádka měla emitex a byla s ním spokojená

eliskaxox
3. srp 2017

Ja měla Lodger,aesthetic a Little Angel exclusive outlast a švagrová má emitex. Jednoznačně doporučuju Little Angel, má outlastovou termoregulacni vrstvu-dítě se nepoti. Je krasner teplý, malého jsem tam davala jen v teplakach, triko s dlouhým rukávem a bundě a jeli jsme na nákup. V zimě jsme byli na vánočních trzích v Praze. Malý měl slabé punčochy a rifle, triko s krátkým rukávem, obyc mikinu, bundu, boty a čepici. Bylo kolem 2 stupňů a občas byl venku aby se kousek prošel, po 4h byl krásně teplý a spokojený. Emitex a Aesthetic jsou oproti Little Angel kusy hadru. Navíc se dá rozepnout až k nohám, dá se rozšířit a prodloužit, u hlavy se stahuje jako "mumie" . Pokud půjdete třeba jen uspavat a teploty budou do 0, tak prostě dáte dítěti jen mikinu, čepici a botky a hurá ven.
Měla jsem i Lodger, byl luxusní ale u chodiciho dítěte mě vadilo, že nejde rozepnout až dolů

alenakm
autor
3. srp 2017

@eliskaxox děkuji za tip, mrknu i na tu značku little Angel.

eliskaxox
3. srp 2017

Je to česká značka a já můžu jen doporučit, měli jsme toho od nich hodně a vše skvěle