Fusak Lodger, Emitex, Kaiser. Máte zkušenost?

michaelazim
8. zář 2015

Stále váhám, jaký fusak zvolit. Hodně jsem rozmýšlela nad Lodgerem, protože jsem si říkala, že bych mohla mít na celý rok jen tento a používat buď s vložkou nebo bez. Odrazují mě tam ale ty suché zipy. No a u Kaisera nebo Emitexu bych musela koupit jak zimní, tak jarní, no prostě jsem nerozhodná. Máte zkušenosti prosím?

martina2706
8. zář 2015

Ja budu kupovat Kaiser. Libi se mne rozeepinani uprostred a myslim si,ze bude dobry. Budu kupovat jen zimni fusak.Na podzim dam malému méně obleceni a zimni fusak.

scruffy
8. zář 2015

Já kupovala zimní Emitex 3v1, ale hlavně z finančních důvodů, i nový mě vyšel nejlevněji a jsem s ním moc spokojená, přijde mi, že má víc vychytávek než Kaiser a víc mi vyhovuje zapínání. Na jaro a podzim jsem chtěla používat silnější deku, ale je hrozně nepraktická, takže jsem chtěla objednat zase Emitex, ale moc se mi nelíbily designy, tak jsem si ho raději nechala ušít podle svých představ. Lodger má teď kromě suchých zipů i klasický zip, mám zkušenost, že se časem ten suchý zip "ochodí", ale těžko říct, jestli i u takhle drahé značky.

ladie
8. zář 2015

Já měla fusaků několik a nakonec jsem stejně nejvíc spokojená s Emitexem. Super je odepínání spodní části do hluboké korby. Všude stahování, v nožičkách omyvatelná látka, je krásně teplý... Navíc ho jsou plné bazary, takže se dá koupit za pár korun v super stavu.
Jarní/podzimní jsem si šila sama, ale jinak bych si taky koupila Emitex. Dělají teď i softshellové.

kometkak
8. zář 2015

Já mám zimní Aesthetic a jem moc spokojená. Na forech všude psali, že je lepší než Emitex. Vpodstatě je to jejich konkurenční značka. Co jsem měla možnost to porovnat u kamarádky, tak je teplejší než Emitex. Jarní jsem vzala Emitex.

sparky07
8. zář 2015

Máme babytex s beránkem a sport 4v1 ,na první dítě jsem měla emitex bylo mu zima,na druhé jsme měla Lodger byla mu zima a třetí je jako v peřince a nemusí mít tlustou neforemnou kombinézu http://www.webroucek.cz/detail/5299042/fusak-pr...
Jarní mám Emitex a super

hojda
8. zář 2015

Měla jsem Lodger - vadilo mi na něm, že je zimní vložka šitá jakoby do polosedu, pod ležícím mimčem se hrne, nesahá až do nožiček a chodící dítě se musí dávat dovnitř s botičkama, protože nemám otvory na nohy.
Pak jsem měla ještě TEutonia a nejlepší byl Dita Tábor s Outlastem (termoregulace), krásný měkký, nastavitelný na šířku I délku, I po dvou dětech jako nový. Vyhrál I cena na veletrhu dětského zboží. Tam je super, že to má tu termoregulaci tj, dítě se nepotí, protože třeba v beránku v menších mrazech bude totálně mokré, jak jsem viděla u kamarádky.

pavcza
8. zář 2015

Na prvního jsem měla Emitex a byla spokojená, u dcerky jsem neodolala a pořídila vysněný Lodger, v kočárku byl krásný, ale za mne zklamání, malou jsem vyndávala a měla na kombinéze ledové nožky, když jsem sáhla dovnitř (korbička), necítila jsem tam teplo (při používání s vložkou), tak jsem vyzkoušela zase Emitex co jsem měla doma po synovi a malá měla hezky teploučko, tak Lodger šel do světa a vrátila jsem se k osvědčenému, jen jsem si pořídila holčičí barvičku. A jarní mám zvlášť ten jarní též od Emitexu, mám od nich i deku i pláštěnku.

monunkaaa
8. zář 2015

sparky07 Můžu se prosím zeptat, na jak starý mimi je tento fusak? Do kolika měsíců zhruba je? Děkuji 🙂

maruska116
8. zář 2015

Objednala jsem Emitex 3v1 DELUXE.. uvidíme jak budeme spokojení 🙂

janca93
13. zář 2017

@sparky07 ahoj, ten baby-tex jsi mela na zimu ? 🙂