K lekárovi idem v 6tt, bude už niečo vidieť?

janallabdnah
15. zář 2016

Ahoj holky. Robila som si tri testy a všetky pozitívne. Vychádza mi to, že som vo štvrtom týždni. K lekárovi idem až za cca 16 dní. Myslíte, že už niečo bude vidieť? A keby nie, tak za ako dlho ma asi pozve? Som z toho taká zmätená. Čítam teraz všade všetko a strašne sa rôznia názory. Niekomu našli biť srdiečko už v 6 týždni niekomu až v 10 týždni. Taký nervy asi nevydržím. 😀

nutricnihodnota
15. zář 2016

@janallabdnah Na srdíčko bude brzy, ale už tam něco vidět bude 😉

bajuliss
15. zář 2016

Ja mela srdicko v 6+3 🙂

janallabdnah
autor
15. zář 2016

@nutricnihodnota Ďakujem. A keď nebude vidieť srdiečko nevieš kedy si eště pozývajú potom?

bajuliss
15. zář 2016

Vetsinou po mesici 😉 ( ja vim, hrozna doba...taky mi to mezi kontrolama neutika)

urtica
15. zář 2016

Za mě: čím později, tím lépe...někdy to vidět je, ale může se stát, že i když bude vše Ok, nic vidět nebude a zbytečně Tě to poplaší (jako se to stalo mně, prcek se ukázal až v 8tt - lítala jsem po nemocnici, vyhrožovali mi revizí , nakonec jsem se z těch nervů rozkrvácela a byl z toho hrozící potrat). Na začátku stejně nelze nic moc dělat, je to Buď Anebo.

janallabdnah
autor
15. zář 2016

@bajuliss Tie kokos až po mesiaci? Takže pôjdem v šiestom a keď nebude nič vidieť, tak potom až v desiatom týždni napríklad? A to ako mám vydržať? 😀 Práve sa bojím, že keby niečo bolo zle a zistiť to až tak neskoro .. no radšej nemyslieť.

bajuliss
15. zář 2016

@janallabdnah no, jak mi dr rekla poprve, ze mam prijit az za mesic, taxem se ji zeptala, za kolik mi pujci domu ten utz 😀 a ona mi na to odpovedela, ze kdyz byla tehotna, tak kazdy druhy den po konci ord. Hodin vyskocila na kreslo a delala sama sobe utz 😀 ale ze mela vzdy strach, aby treba sestra neklepala 😂😂

nutricnihodnota
15. zář 2016

@janallabdnah Neboj, určitě už uvidí embryo, nebo alespoň žloutkový váček (záleží, kdy byla ovulace), ale to srdíčko bývá až v tom sedmém týdnu vidět. Ale Fakt záleží, na tý ovulaci. Jinak měsíční kontroly jsou klasika a jo, souhlasím, že se to zdá hrozně dlouho. Hlavně ze začátku.

1nelinka
15. zář 2016

Ja byla u mudr v 6tt jeste nebyla srdecni akce tak si me pozvala za 4dny a to uz srdicko tlouklo..dalsi kontrola pak byla za 3tydny..

veri0007
15. zář 2016

@bajuliss dokud mi u obou těhotenství nepotvrdil bijící srdíčko, chodila jsem každý týden. Ve chvíli, kdy mi potvrdil srdeční anci, pozval si mě dr. až za měsíc

bajuliss
15. zář 2016

@veri0007 aha, tak mozna proto, protoze uz bylo 💜 tak az zamesic 🙂 chodim do ted cca po tom mesici

veri0007
15. zář 2016

@bajuliss promiň, to bylo zakladatelce 😀 Ale oni to doktoři stejně dělají každý jinak... 😝

tesarovani
16. zář 2016

@janallabdnah Já jsem byla na první prohlídce až v 9.tt, byla to hrozná doba, ale zas na druhou stranu bylo mimino pěkně vidět i se srdíčkem.

janallabdnah
autor
16. zář 2016

Ďakujem moc holky. Som celá nedočkavá, ale to je asi normálne. 😀 Kamarátka bola v 5 týždni (srdiečko ešte nie) a potom ju pozval až okolo 9-10 týždňa. No bude ťažké čakať, ale čo už, nejako sa to prežiť musí. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru