Majonéza v těhotenství. Mohl by to být problém?

emilysb
2. říj 2023

Dobrý den, jsem těhotná asi tak 6tt dneska jsem měla strašnou chuť na salát zeleninový s majonézou koupila jsem si tuhle, udělala salát a snědla talíř
Myslíte že by to mohl být problém skrz tý majonézy?
Koukala jsem se na složení a jsou tam vaječný žloutky 2 % tak si myslím že to bude dobrý ale stejně mi to nějak nedá

luhana
2. říj 2023

@emilysb
Je to v pořádku, pokud hlídáš skladování a datum spotřeby.🙂

emilysb
autor
2. říj 2023

@luhana kupovala jsem si dneska prošlá určitě nebyla, ani jsem nesnědla vlastně ani tak hodně

emilysb
autor
2. říj 2023

@luhana a četla jsem že kupovaná by měla být v pořádku, no měla jsem si stejně kvůli psychice udělat zálivku z jogurtu

kkacca
2. říj 2023

Když budeš takhle všechno resit, brzo te jebne 🙂 koupena majonéza fakt není problem…

emilysb
autor
2. říj 2023

@kkacca dobře děkuji moc❤️

orangutan123
2. říj 2023

@emilysb kupovaná je v pohodě pokud není projítá,falt bych se toho nebála. Bys nemohla skoro nic a už vůbec ne potom při kojení podle toho jak někdo rád vykládá

slecnami
2. říj 2023

Vždyť to prošlo pasterizací...🤦

nickobsazeny
3. říj 2023

Nemysli si doufam nekdo, ze jsou v kupovane majoneze syrove zloutky, ze ne?

janule0123
4. říj 2023

@emilysb kupovana ok, je pasterizovany to vajíčko .. bála bych se v létě když nevím co do toho vrazili a kde jim to jak dlouho leželo a jestli to není nějaký domácí, nepasterizovany… Jinak když už si to snedla, je to stejně jedno, nic s tím neudelas …😎takze klid .. bys nesměla snist fakt nic… já to neprehanela s jatrama a vyhýbala se syrovymu masu… no a zlehka nějaký ten hermelin, tuňák … a farmarsky mléčný nepasterizovany věci …

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru