Jsou očistky silné a trvají dlouho?

milaanonymka
20. lis 2017

Jsou očistky silné a trvají dlouho? Dají se nějak zkrátit? Pomáhají homeopatika, koktejl z placenty, maliník či podobné? Měl je někdo jen krátce?
Je třeba se sprchovat po každém močení i když není nástřih?

vcerca
20. lis 2017

Je to hodne individualni. Ja mela silne ocistky cca 3 dny v porodnici a to jsem chodila curat rovnou do sprchy. Jinak doma mame bidetovou sprchu, takze mi to bylo celkem jedno, po kazdem pouziti jsem vzdy osprchovala a cistila jsem se cca 4 tydny - posledni tyden jsem byla uz jen s intimkou. A na normalni vlozky jsem presla cca 10-14 dni po porodu. 🙂 snad jsem pomohla.

brokovich
20. lis 2017

@milaanonymka Měla jsem to podobně jako @vcerca. Čistila jsem se celé šestinedělí, na konci už stačila intimka. Taky mám na záchodě spršku, takže o to byla hygiena jednodušší. Nic jsem neužívala, říkala jsem si, že od toho je šestinedělí, aby se tělo srovnalo.

penelope87
20. lis 2017

@milaanonymka Já myslím, že je to hodně individuální. Mně trvaly tak tři týdny, ale ve vlnách se střídala intenzita. Pak jsem ještě týden trochu špinila. Záleží asi, jak rychle se zavinuje děloha. O tom, že by to šlo reálně urychlit nevím. Kojení pomáhá rychleji stahovat dělohu. Umývat pokaždé nemusíš, ale mně to aspoň ze začátku přišlo lepší - lepší pocit.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru