Residua po porodu, zmizla vám sama?

dudlajdada
8. dub 2017

Zdravím dámy, ve středu se nám narodila holčička.. Porod proběhl bez komplikací, dnes nás pouštěli domů, ovšem obrovskou radost mi zkazilo kontrolní ultrazvukové vyšetření dělohy, na kterém byla odhalena rezidua o velikosti 2x3cm.. Přitom já sama se cítím dobře, lépe než po prvním porodu. Mám dotaz na ty, které jste se s tím setkali, zmizlo vám to samo? Pokud ne, jaký zákrok jste museli absolvovat? Mám strach co s maličkou, pokud bych měla jít do narkózy, moc bych si přála plně kojit.. Doktor mě objednal za týden na kontrolu, co bude dál řešit nechtěl, že nebudeme předbíhat. Jen že mám naklusat ihned, pokud bych měla teploty či krvácela ☹ Díky.

medved09
8. dub 2017

Dobrý den, také jsem měla - musela jsem na revizi v narkoze. Syna jsem měla s sebou, nakojila, odstříkala, manžel dokrmoval než mě vyčistili a pak první mléko po zákroku jsem musela odstříkat a vylít, cca 6 hod po narkoze jsem kojila. a kojila jsem 13 měsíců. Držím palce!

xenei
8. dub 2017

Ahoj, minulý týden ve čtvrtek mi dělali ji taky (po samovolném potratu v 11.týdnu)... a jelikož jsem něco jedla a doma stále kojím už jedno moje mimi... vymysleli to, že místo narkózy - mi dali nějaké silné opiáty, abych byla mimo... a byla jsem totálně mimo... a kojím.. Takže žádný stres, vše jde když se chce....záleží na doktorech. Ať ti to dobře dopadne, budu držet palečky, at jsi brzy vpořádku a kéž nemáš teploty, ... třeba se tomu vyhneš.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru