Která je nejlepší porodnice v Praze?

zuzanasura
1. únor 2018

Dobrý den maminky 14.2.budu v 31tydnu a zhanim nejlepší porodnici v Praze.Chtela bych rodit v Benešově nebo na motole muže te mi poradit která je nejlepší!!Stim ze chci aby byl můj přítel od začátku porodu semnou

barunka1408
1. únor 2018

Do Pražských porodnic se registruje už ve 14+0. Takže se obavám ze už je dost pozde v úvahu tak připadá Benešov jestli tedy nemají taky nějaké spešl podmínky.

slimacikmia
1. únor 2018

Môžeš skúsiť pozrieť nemocnice, či sa im neuvoľnilo miesto, napr. úpmd, ale to je tak všetko, ako písala pani vyššie, do pôrodnice sa registruje v 14+0tt.

renca1978
1. únor 2018

Vinohradská nemocnice přijímá rodičky bez registrace...

labijoux
2. únor 2018

Záleží co u porodu chcete, někdo se svěří do rukou odborníků a je spokojený, jiná ma porodní představu a konkrétní požadavky, porodní přání a dle toho se vybírá, určitě je vhodné se do.porodnice jet podívat

jaja01k
2. únor 2018

V praze se registruje driv, ale muzes to zkusit, treba budou mit jeste volno. Ja se do Motola registrovala dvakrat, vzdy pozdeji nez v tom 14+0 a nebyl problem.
Ja byla v Motole spokojena, hlavne za druhy porod jsem jim vdecna, ze me presvedcili, abych rodila normalne koncem panevnim a nehnali me zbytecne na cisar.
Partner s tebou muze byt na porodnim pokoji, ale pokud prijedete moc brzy, daji te na cekatelsky pokoj a tam s tebou byt nemuze. Ale pokud to nemate daleko, muzes misto toho jet jeste domu.

ressi
2. únor 2018

Mě se v Benešově líbilo. Registruje se tam až ve 36.týdnu. Já jsem měla jednolůžkový pokoj, takže jsem tam mohla být už při začátku porodu a manžel tam mohl být se mnou po celou dobu.

anguly
2. únor 2018

Já jsem rodila v Benešově a nemůžu si na nic stěžovat... Rodila jsem přesně v 36.tt a bez registrace (protože jsem to nestihla - registrují fakt až v 36.tt a bez problémů).
Dokonce jsem se setkala s maminkou, která první dítě rodila v Praze (už si bohužel nepamatuju kde) a říkala, že v Benešově je to takový malý, že v té velké pražské porodinici si připadala jak kus hovězího,... že to tam nebylo tak lidský a přátelský... ale jak na běžícím pásu - honem honem odrodit (ale to je asi věc názoru).

Akorát teďka jsou v Benešově v rekonstrukci porodní sály... Samozřejmě mají náhradí a na provoz to nemá vliv, určitě ani na přítomnost partnera... Ale někomu by to mohlo vadit. Ale třebas to do vašeho porodu stihnou dokončit 😉

zuzanasura
autor
2. únor 2018

@anguly Dekuju moc za doporučení

vanea
2. únor 2018

doporučila bych ti Podolí, jelikož jsem byla teď v září nadmíru spokojená s porodem...poporodní péče taky naprosto úžasná, školily mně klidně ve 3 ráno, kdykoliv jsem prostě požádala o pomoc, to stejné s prohlídnutím šití a podobně...nemůžu si stěžovat na nic, byli ochotní a milí, manžel spal s námi na pokoji 5 dní, vychytali jsme nadstandard🙂 ačkoliv je fakt, že já rodila v porodnici jen hodinu a půl, šlo to fofrem..nestihli mi dát ani žádné oblbováky a pod., za což jsem vděčná:D takže super🙂 nicméně v Podolí je nutná registrace ve 14+0 (stejně tak Apolinář), jinak bohužel neberou....tak zkus ty Vinohrady, možná Motol (ale nejsem si jistá),Neratovice, Benešov, Hořovice...Krč bere taky (ačkoliv registraci nějakou chtějí, ale myslím že tam by to nebyl problém), ale tu bych nedoporučila, stejně tak jako Bulovku.

linee
2. únor 2018

@zuzanasura zavisi,co znamena podle tebe nejlepsi.Kazdy ma jine pozadavky.Jinak jak se psalo,v Praze se k porodu musis registrovat ve 14+0.Podoli je starsi,ale ma dobre doktori,Apolinar ma lepsi prostory,ale spolecnou hekarnu,Motol je fabrika,ale ma dobrou JIPku atd.Proto pisi,ze nejlepsi zavisi i jake mas pozadavky.Mozna se pro jistotu poohledni po porodnici mimo Prahu bez nutnosti registrace a rozumnou dostupnosti.

snahnah
2. únor 2018

To jakože pokud nejste registrované, nechají vás rodit na chodníku před nemocnicí? :D

vanea
2. únor 2018

@snahnah pokud bys neměla dítě "mezi nohama", tak by volali sanitu aby tě odvezla do porodnice, která nemá top stav a jsou s ní domluvení na přijetí akutních rodiček :X to mi bylo řečeno loni :D

vega5
2. únor 2018

@zuzanasura V Benešově mám skvělou zkušenost. Příjemné prostředí,fajn sestřičky, ticho, a super anestezie..🌼 (císař.řez)

linee
2. únor 2018

@snahnah pokud nejsi registrovana a nejsi otevrena,ze hned (do chvile) porodis a nemaji misto,poslou te do porodnice,kde maji volno.Nechaji si te v pripade,ze nejsi registrovana a budes za chvili rodit.A i v pripade,ze jsi registrovana a maji plno,tak posilaji do nejblizsi nemocnice,kde maji volno.

renuliena
2. únor 2018

Krč je ted na velice dobre úrovni, pochvaluji si ji vic než podoli, ale registrace nutna do 14 týdne, nicmene zkusit se asi muze nekam zavolat jestli se neuvolnilo misto, za mne bych v zadnem pripade nedoporucila motol a podoli teď taky nema uplne nejlepsejsi reference, ale asi je to vsude o lidech

zuzanasura
autor
3. únor 2018

Dekuju všem už jsem se rozhodla budem rodit v Benešově

renuliena
3. únor 2018

@zuzanasura já myslim že jsi se rozhodla spravne, mimopražské porodnice jsou mensi, tudiz jsou i vice utulnejsi, alespoň to vím od kamaradek co rodily mimo prahu, tak hodne stesti 😊

cestovatelka_terka
10. dub 2018

Ahoj holky 👶 Potřebovala bych poradit s výběrem porodnice - nebo způsobu porodu. Založila jsem na to novou skupinu, tak budu ráda za každou informaci, kde a jak jste rodily vy a co byste doporučily/nedoporučily. Nejideálněji Brno. https://www.modrykonik.cz/group/8301/ A už je nás tam víc, kdybyste se chtěly přidat a popovídat!
Nejraději bych rodila co nejpřirozeněji - bojím se ale rodit doma, ale i přístupu v porodnici 😒 Předem díky za každou radu a zkušenost ❤

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru