Názor na gynekologa-MUDr. Peršín, MUDr. Lucká. Pardubice

86veru86
13. říj 2014

ahoj děvčata,

chci se optat, zda některé k Vám chodí k MUDr. Peršínovi nebo MUDr. Lucké? Se svým stávajícím gynekologem nejsem vůbec spokojená, tak přemýšlím, ke komu jinému se přihlásit. V Pardubicích mi byl už vícekrát doporučován pan Peršín nebo paní Lucká. Nemáte někdo s nimi zkušenost. Můj stávající lékař mi dost věcí zanedbal, tak bych se ráda přihlásila opravdu už k odborníkovi ve svým oboru. Díky moc za názory.

madulinka
13. říj 2014

ahoj, já osobně ne, ale mám své blízké kamarádky, které chodí k MuDr. Peršínovi. Prý je to svéráz, moc toho nenamluví, ale je to kapacita ve svém oboru,..

missveru
13. říj 2014

Já chodila k Ditrychové v Polabinách a byla jsem celkem spokojená... je ale pravda, že jsem nikdy nic závažného neřešila.

talina
13. říj 2014

Ahoj, chodím k Peršínovi, jsem spokojená. Ano občas je jako bručoun nepromluví, ale jinak s ním nemám problém. Mám spoustu známých co k němu chodí.

mimco
13. říj 2014

Já mám momentálně stejný problém, chci změnit gynekologa a to osobně Dr. Peršína. Je to odborník, kapacita a všechno, ale jinak se chová jako hovado, mám ho po krk. Na cokoliv se zeptám, jenom odsekává, je arogantní a já tohle nemám zapotřebí. Ale třeba si nesedíme navzájem, nebo měl jen pokaždé blbou náladu. Už k němu nechci, ráda bych si v Pardubicích nebo okolí našla gynekoložku, budu ráda za radu 🙂.

luca60
13. říj 2014

Ahoj, já chodím k MUDr. Lucké a nemůžu si na nic stěžovat. Je pečlivá, milá, na všechno mi trpělivě odpoví. Jen nevím, jestli přijímá nové pacientky.

bambulal1
13. říj 2014

Taky chcodim k Lucke a je supr.Vrelo doporucuji

eileenk
17. říj 2014

@mimco K Peršínovi chodím jen na specializovaná vyšetření v těhotenství, ale mám na něj stejný názor, je to arogantní hulvát, člověk se bojí na něco zeptat, protože ten tón odpovědí, to je něco...člověk se cítí jak úplná nula. OK, je to ve svém oboru odborník, ale chování má úděsné. Já chodím ke gynekoložce Tomašulové, má ordinaci na chodbě hned vedle Peršína a ta je moc sympatická, vše co chci se mnou probere pro a proti a po čerstvých zkušenostech s Peršínem jsem za ni teprve ráda!

petulka_zdenda
17. říj 2014

Já chodím k Lucké a za mě ji můžu určitě doporučit 😉

madre1
1. led 2015

Dobrý den,nevíte jak s jakou ne/chotou vypisuje dr. Peršín neschopenky pro těhotné?
Musely jste si o ní říct nebo Vám jí vystavil sám od sebe bez řečí?

marjak
7. led 2015

Ahojky, já chodím k Peršovi, je to bručoun, ale na mě se i usměje, vše co chci odpoví, je pečlivý a zároveň do mě necpe zbytečně prášky a doplňky stravy apod., pokud to není vyloženě zapotřebí. Jasně, přístup je pro někoho na prvním místě, já mám taky ráda empatii apod. Ale daleko důležitější je podle mě lékař, který ví a o kterém vím já, že je pro moje potřeby a péči ten nejlepší a to Peršín je.

@madre1 : S neschopenkou nedělá absolutně žádný problém. Přišla jsem, řekla jsem a dostala jsem. Bez řečí a bez zbytečných otázek. Nejsem prý první ani poslední, je to čistě moje věc a rozhodnutí. Takže mu stačí říct :o)

babunka1
11. únor 2015

Taky bych se chtěla vyjádřit k MUDr. Peršínovi. Chodím k němu pár let a vždy naprosto v pohodě. Mně jeho přístup vyhovuje. Na cokoliv se zeptám, tak mi odpoví. A že se mnou nevtipkuje mi opravdu nevadí. Naopak.
Je fakt, že jsem zatím neměla žádné problémy, ale vždycky mi ochotně odpověděl na vše co jsem se ptala.
Takže jsem za něj opravdu ráda. 😉

katie87
6. čer 2016

Tak přidám i svou zkušenost s panem doktorem Peršínem. Začala jsem k němu chodit cca před 3-4lety, kdy jsem hledala dobrého gynekologa a i přes negativní hodnocení skrz jeho chování, jsem se k němu registrovala. Po první návštěvě jsem byla nadšená profesionálním přístupem a kontrola jednou za rok mě vždy potvrdila že jsem si vybrala správně a to i přes to, že jsem se přesvědčila, že empatie a lidskost mu jaksi chybí.
Teď, když jsem těhotná a začínám 22tt, jsem se rozhodla lékaře změnit, po poslední návštěvě a vlastně druhém velkém UTZ/screeningu, jsem se zařekla, že víckrát už se tam neukážu.
Po celou dobu co jsem těhu se chová hodně odměřeně, nelze se ho na cokoliv zeptat, radši už se o to ani nepokouším, ohledně tvrdnutí břicha po mě jen vyštěkl, že mám brát jakýkoliv Mg.
Jede jak kolovrátek a na konci se jen zeptá... nějaký dotazy?? a než bych stačila otevřít pusu už mě žene z ordinace. Nikdy jsem tam nestrávila dýl než 5min.
Při posledním ultrazvuku ve 21tt byl velmi hrubý, prcka jsem měla hluboko v pánvi a ne a ne se hnout. Za prvé si stěžoval jak to sestřička ,,výborně ´´ vymyslela, když mě objednala na pátek odpoledne. Za druhé si stěžoval, že se s tím nebude mordovat, jak to tam leží, že to není normální,...
Pokračovalo to tím, že přešel na vnitřní UTZ, čímž si moc nepomohl a aniž by mě upozornit, tak mě vyloženě dvakrát za sebou silou dloubl ve snaze dostat mimčo do lepší polohy. Opět se vrátil v UTZ přes břicho- stále špatná poloha a silou mě jím dloubal a bušil. Nejsem rozhodně žádná citlivka, ani nepotřebuju vykecávat jak s kámoškou, ale tohle už bylo moc. Sestřička je moc milá hodná, ale je vidět jak obrovský respekt z něho má. Já jsem si už ani o fotku radši neříkala, když jsem viděla jak ho všechno obtěžuje. Břicho mě bolelo ještě 2dny a s pocitem úlevy jsem se rozhodla doktora změnit. Jen doufám, že mi nic nepodcenil, protože vyšetření ukončil tím, že snad to je všechno v pořádku, ale že moc toho neviděl.

mysaakh
22. srp 2016

@katie87 Mám s panem doktorem obdobnou zkušenost, o bolestech břicha nemluvě, měla jsem toho po 20ti minutách pokrk. Naštěstí k němu chodím jen na ty velké ultrazvuky, takže tento týden už snad naposled 🙂

katie87
27. srp 2016

@mysaakh tak to buď ráda, že to není tvůj gyn.. Jsem se pak objednala na video a fotku prcka do Chrudimi, zrovna jsem přestupovala a doktor na UTZ říkal, že nejsem první kdo si na něj poslední dobou stěžuje, že to slýchá od kde koho a hodně jich odchází. Prý toho má asi nějak moc a nestíhá, ale nemělo by se to odrážet na jeho přístupu. Jsem teď spokojená u jiné lékařky, kde mají 9tis.pacientek, ale na jednání se to neodráží. nehledě na to, že by si měl zřídit recepci, protože sestra toho má až až a je prakticky nemožný se tam vůbec dovolat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru