Porodnice Benešov - aktuální zkušenosti

jenny91
27. lis 2018

Ahoj holky,
máte některá čerstvé zkušenosti s porodnicí v Benešově?
Konkrétně mě zajímá hlavně: Oddělují dítě po porodu od matky, nebo je možné ho mít celé dvě hodiny včetně vyšetření na těle? Respektují, když rodička nechce nástřih? (Respektují vlastně obecně přání rodičky?) Může být doprovod přítomen po celou dobu porodu? A dostane rodička samostatnou porodní místnost?

ropetra
Autor odpověď smazal
Zobraz
milusina
27. lis 2018

@jenny91 Ahoj,rodila jsem v Benešově v půlce září a s průběhem porodu jsem byla celkem spokojená.S oddělením šestinedělí to už bylo horší.Ale abych Ti odpověděla na tvé otazky-syna po porodu a prvním pokusu o prisani rychle omyli,oblékli a vyšetřili (vše na porodním boxu za naši přítomnosti)Trvalo to cca 5 minut.Pak už jsme ho měli u sebe. Jestli respektují přání rodicky nevím,rodila jsem poprvé a žádná přání jsem neměla.Nastrih mi udělali,aniž by se ptali.Ale byl nutný.
Doprovod se mnou byl po celou dobu,kromě monitorů.
Po příjmu mne ubytovali na pokoj šestinedělí,protože neočekávali,ze ještě ten den porodim.Nastesti na něm nebyl nikdo ubytovaný,díky čemuž se mnou mohl zůstat partner i tam.Asi hodinu před porodem mne převedli na porodní box.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru