Porodnice Děčín. Kdy se tam musím zaregistrovat?

baterka
23. říj 2009

Ahoj holky, budu se krátce před porodem stěhovat na sever ČR a nejbližší porodnice je v Děčíně. Máte nějaké zkušenosti, kdy se tam musím registrovat a zda už nebude brzy pozdě? Třeba v Praze se to musí stihnout do 14 tt...! A nevíte, zda tam mají novorozeneckou JIPku? A jak se Vám tam rodilo? Mají tam nadstandarstní pokoje, kde může být po celou dobu i otec? Díky.

milu
23. říj 2009

Ahojky já jsem před cca dvěma roky rodila v Děčíně a myslím, že se registrovat nikde nemusíš pokud máš teď trvalé bydliště kolem Děčína. Jen sepsat porodopis v nemocnici. Každopádně když si tam zavoláš tak ti vše řeknou 🙂 neboj. JinakJIPku nevím a nadstandart po porodu tak mají dva. Jinak já měla porodní bolesti 16ct hodin tak jsem si tam užila své ale vcelku OK. Uporodu byli dva doktoři. Jediné na co si holky stěžují tak je primářka...je zastáncem přirozeného porodu a nechává prý "dlouho trápit" ale s tím zkušenosti fakt nemám.

larakroft
23. říj 2009

https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...

Ahoj, zajdi sem, to je regionální děčínské fórum, kromě mě tam v Děčínské porodnici rodily snad všechny holky, tak ti určitě rády své zkušenosti předají...a rády tě tam uvítáme 🙂

baterka
autor
26. říj 2009

ahoj laro, přidala jsem se do vaší diskuse, díky za pozvání, snad brzy zdomácnim 🙂!

tereza2602
3. dub 2010

ahoj ja rodila take tu ale mela jsem vyvolavany porod, musim priznat ze stou primarkou je to pravda taky jsem to slysela,ja mela u porodu doktora jmenuje se zaverka a byl fakt uzasnej a milej fakt sem se porodu bala a nakonec mi to skoro neprislo ale taky nam hodne pomahal tatinek ktery byl celou dobu s nama 🙂 a byl mi velkou podporou hodne mi to pomohlo.Akorat byl problem ze mi maleho brali klestema tak sem byla vic sesita ale za to to stoji ne? 😉 takze se memusis vubec bat

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru