Matrace, když mimi spí v posteli s rodiči

cekypetra
18. dub 2018

Dobry den,

rada bych poprosila o radu zkusenejsi. Mam 11ti mesicniho chlapecka, ktery od malicka spinkal ve sve postylce s nami v loznici. Posledni mesic ale v noci v postylcce odmita byt, tak spinka s nami. S muzem ale mame kazdy svou matraci a maly spinka mezi nama (aby nespadl z postele). Bohuzel je tam ale presne ten predel matraci. Resim tovtak, ze pod prcka dam perinku, ale nevim no. Neresil to nekdo jinak, lepe? Dekuji.
Petra

dc2015
18. dub 2018

Neřešila jsem, ale napadá mě dát takovou tu slabou matraci na matraci... Jmenuje se to vrchní matrace a vyrábějí i ve velikostech na 2postel...

veronicka89
18. dub 2018

Předělal bych ložnici aby byl prcek u stěny... Nebo koupila bočnici

codal
18. dub 2018

@cekypetra měla jsem péřovou peřinku...

podaji
18. dub 2018

My máme přes matrace takový chránič matrace. Je v celku přes celou postel, takže ta rádoby díra tam není a spí se dobře.

vitezove
18. dub 2018

@veronicka89 to je teda rada. Takže pak má v mezeře spát maminka? To si pomůže.

kassandra1
19. dub 2018

Nějak nechápu ten trend strkat dítě spát do manželské postele. Přece je jasné, že jinou matraci na zdravou páteř vyžaduje třeba 50 kilová žena, jinou matraci 80 kilový chlap a jinou 8 kilové dítě....Natož když pak ještě dítě skončí mezi dvěma matracemi..

cekypetra
autor
19. dub 2018

@kassandra1 Tak mi poradte, co delat, kdyz v postylce spat nechce, place a je schopen se 12krat vzbudit. Nechat ho vybrecet, na to fakt nemam. Kdyz place, uplne se trese a pro me je dulezita nejen jeho pater, kvuli ktere se zde ptam na radu, ale taky to, abychom se vsichni vyspali a malej nemel xkrat za noc hysterak.

absintka19
19. dub 2018

@cekypetra a zkusila jste hledat pricinu proc nechce spat v postylce kdyz tam do ted spal? Je to lepsi nez strkat do manzelske postele. Mozna to neni postylkou, mozna ma nocni mury, nebo rostou zuby, zkuste pridat mazleni pres den, povidani, uklidnovani..je toho spousta...ja bych hledala pricinu...Asi jsem divna mama ale mala spi od 10m v pokojiku sama, i my s manzrlem chxeme mit sve chvilky...Bohuzel neznam vase ditko takze presnou radu dat neumim.

dc2015
19. dub 2018

@absintka19
@cekypetra

Každé dítě je jiné, naše spí samo v pokojíčku od 7, 8 měsíců, vyhovuje mu to. Ale jsou děti, které potřebují mít naopak mámu u sebe. Ještě mě napadá, co přišoupnout postýlku bez bočnice k posteli?

cekypetra
autor
19. dub 2018

@dc2015 To me taky napadlo, ale pokud bych mu zvedla rost s matraci na uroven nasi postele, tak se pak bojim, aby mi nezuchnul z druhe strany, kdyby se probudil a postavil.

cekypetra
autor
19. dub 2018

@absintka19 ja se s malym mazlim a povidam porad. Ma ted obdobi, ze chce byt porad se mnou a tak se to nejspis projevuje i v noci, proste chce mit mamu u sebe.

versatilka
19. dub 2018

Ikea má přímo spojovací pruh matrací za pár stovek 🙂

abekara
26. dub 2018

@cekypetra Jestli vám společné spaní vyhovuje všem, tak co byste tak nespali? Naše dvouletá s námi spinká skoro od narození - chtěla, potřebovala. V postýlce plakala, v posteli se budila na kojení, jinak spinkala pěkně. Manžela neruší, já si její blízkost vysloveně užívám. 🙂

cekypetra
autor
26. dub 2018

@abekara my si to taky uzivame. Ted jsem se ptala pediatra a rekl, ze pateri to nevadi, takze uz to neresim a uzivam si to.