Děťátko spí s námi. Tipy na zábranu?

emamir
23. čer 2021

Zdravíčko,
náš chlapeček (6m) spí s námi v posteli. Respektive se k nám v průběhu noci doplazí (ještě úplně neleze). Jeho dětskou postýlku máme napojenou na naši, ve své postýlce spí první polovinu noci, pak se probudí a vyžaduje blízkost a usínání vedle mě, jinak už nespinká a horlivě pláče (máme odzkoušeno🤯). Že spinká s námi mi nevadí, akorát mám obavy, aby nespadl. Zvažuji koupit nějakou zabránu, popřípadě to vymyslet tak, aby to bylo bezpečné. Máte nějaké tipy?

makovice88
23. čer 2021

Nase mala spala mezi nami cca od 10. mesice, kdy v postylce neskutecne rvala 😁 Takze kdyz bude mit z kazde strany nekoho, tak nespadne.

lenatko91
23. čer 2021

Já jsem postýlku zrušila a koupila zábranu z Lidlu. Má síťku, takže když se o ni malá opře, není otlačená. Navíc je to skládací nastavitelná zábrana, takže ji můžu vzít s sebou i na dovolenou nebo tak

andelka
23. čer 2021

Můj nejmladší v postýlce nikdy nebyl. Spí s námi už 2,5 roku. Donedávna jsme měli postel u zdi,takže spal na té straně,kde měl z jedné strany zeď a ze druhé mě. Teď spí taky na kraji,ale u postele máme přirazenou komodu a další skříňku,takže taky má podél té strany " zábranu".