Uspávání miminka na gym. míči/v náručí , při položení se vzbudí. Tipy nebo zkušenosti?

ondruchovat
25. srp 2019

Ahoj maminky , při přechodu z MM na UM malou trápilo neskutečně bříško , to bylo v cca 3tydnech. Tak se uklidnila jen má míči nebo při chůzi ..Teď má malinká dva měsíce a bříško už je ok 🙂 ( probiotika a přišly jsme na značku mléka která nám vyhovuje ) jenže nám zůstalo uspavani na balone , zlepšuje se to . Není to tak moc jak predtim , jen když ji polozim tak se vzbudí do 5 minut .. v náruči mi vydrží spát i 4 hodiny , jen sedím s mám ji v náruči , vím ze “ si za to mužů sama” jen už to je náročné na čas . Večer po koupani dam mléko , pustím šum a malá usne sama v postýlce .. nějaké tipy nebo zkušenosti ??? V nositku mi ještě pláče ... děkuji a hezky den

olga_
25. srp 2019

Hacka?

jednaholkaa
25. srp 2019

Nebudi ji rucicky? Me fungovala SwaddleMe zavinovacka. Zavinout, pustit bily sum, kojit a usnula.. Misto kojeni muzes zkusit dudlik. Nebo nositko.. Taky si tam trochu zabrekla a pak zabrala.

zmrzlinka
25. srp 2019

Skus hacku.

andys
25. srp 2019

Pri uspavani na balona si dej bacha at si to tim sama nepohnojis spodek. Po tehotenstvi je vse povolenejsi a ma se zpevnovat, ale hopsanim na mici prave ze docilujes opaku. (tuhle chybu udelala u prvniho ditka znama porodni asistentka, tak nas varovala 🙂.

To ze se mala probudi do 5 min po polozeni je tim, ze i ve spanku rozpozna, ze usnula "jinde" (= v naruci). URcite bych zkusila investovat ten cas a davat ji spinkat do postylky/ Vasi postele/ gauc a byt sni a nez usne ale uz ji nikam nepokladat. Vyzkousela jsem to taky u syna a bylo to pak jednodussi... i kdyz to chvilku trvalo 🙂, nez si zvykl spinkat v postylce. Drzela jsem ho za ruku az mi div neupadla.
Hodne stesti

jitule_hrachule
25. srp 2019

@ondruchovat ahoj ja u mladšího poustela šum i ve dne, dvouletak se trasl na dobu, kdy ten uřvaný bracha usne a budeme si spolu hrát, tak bud jsem ho uspala ve vaku a pak odepnula a opatrně dala do postýlky okolo něj kojící polštář, aby ho nerušil velký prostor kolem a nebo dala do postýlky a pustila šum, většinou to zabralo.

ondruchovat
autor
30. srp 2019

@andys jenže v postýlce se mi strašně rozerve, ze nechce ani dudlík .... brecet ji nenechavam