soniacer
Uživatel soniacer je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od soniacer.
soniacer
15. srp 2017

@aaani Nám s tím pomohl zase elimax, řekla bych že patří mězi cenově dostupnější a co se týče složení, tak je rozhodně šetrnější k dětským vláskům než jakýkoliv jiný přípravek

soniacer
autor
2. srp 2017

Ahoj, mohla by mi tu poradit nějaká maminka, co má dítě od narození na um ? Mám měsíční miminko a i když ji nakojím, tak mi pořád pláče. Mamka mi tvrdí, že je hladová a že jí to moje mlíko nestačí, takže bych chtěla zkusit přikrmovat. S jakým umělým mlékem je nejlepší začít a mám ji od kojení úplně odstavit, když budu dávat umělé ?

soniacer
31. črc 2017

No, co se týče rozdílu mezi batohem a aktovkou, tak já bych to určitě neviděla drasticky. Dneska jsou už i batohy, které jsou přizpůsobeny na denní nošení školních věcí. U nás třeba batoh vede, není tak těžký jako aktovka...

soniacer
21. črc 2017

Já přikrmuji Sunarem. S nutrilonem nemám dobrou zkušenost, protože mi ho do malé cpali v nemocnici, protože jsem ještě neměla mléko a neskutečně ji to zaplácalo, takže se mi chudinka nemohla vykakat, takže jsem jí musela pomáhat rektální rourkou, aby si ulevila dostala to ze sebe.

soniacer
20. črc 2017

Mně se o gravimilku zmínila právě doktorka a ti vědí, co tyto doplňky obsahují. Pila jsem ho od sedmého měsíce těhotenství a ještě pokračuju, protože stále kojím. Malé jsou tři měsíce a mám hezké prospívající miminkou s váhou naprosto v normě 🙂 na miminko gravimilk nemá vliv, má to hlavně vliv na tvorbu mléka ;)

soniacer
19. črc 2017

já mám ten stejný problém a přemýšlím jestli nemám zkusit přejít na sunar .. Z diskuzí jsem vyčetla, že jde o opravdu kvalitní um .. Myslíte, že je to dobrý nápad ? Nepřikrmuje tu některá z vás sunarem ?

soniacer
19. črc 2017

Gravimilk se nesmí kombinovat s jinými doplňky. Já ho začala pít ve třetím měsíci a piju ho doteď, protože ještě pořád kojím a mlíka mám na rozdávání. Co se týče přibírání, tak to nemá absolutně žádný vliv a i když si ho dávám každé ráno s mlíkem, tak sem nezaznamenala žádný váhový nárůst.

soniacer
18. črc 2017

A dáváte complex nebo premium ? Taky teď budeme přecházet na sunar, ale nevím, jaký zvolit.

soniacer
18. črc 2017

@lenouch23 my jjsme s ním byli spokojení, obě dcery vší zbavil

soniacer
16. črc 2017

Mohla by mi tu některá z maminek doporučit něco na opruzeniny kromě bepanthenu ? Mám dvojčátka, obě mají opruzený zadeček, takže spotřeba je velká a finančně na tom nejsem zrovna nejlíp, takže bych potřebovala nějakou levnější variantu. Zkoušela jsem aji sudocream, ale ten nám vůbec nepomohl .. Je mi z toho docela na nic :(

soniacer
15. črc 2017

U nás se na děti nejvíc osvědčil propanthen 365 baby.

soniacer
14. črc 2017

Super .. Díky za typ .. Taky jsem na něj četla dobré hodnocení

soniacer
12. črc 2017

Také se přidám, protože by mě zajímalo více. Dívala jsem se, že mají velice zajímavé nabídky práce.