zpohledumuze
Uživatel zpohledumuze je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zpohledumuze.
zpohledumuze
20. únor 2024

@nelly31050 To je divné, ona totiž endometrioza je způsobena vysokou hladinou estradiolu, lékaž by ji měl znát a redukovat. Vysoká hladina estradiolu se dá snížit tobolkami indol-3-karbinol, resveratrolem, tobolkami z granátového jablka a butyrátem, užívat vše 3 týdny a týden vynechat dle doporučení dodavatele a zvýšit příjem vlákniny třeba i pomocí doplňku stravy

zpohledumuze
20. únor 2024

@giginka Já vám věřím. A jste seznámena se všemi možnými dopady tohoto zákroku? A že jich není málo.

zpohledumuze
15. únor 2024

@nelly31050 Zjišťoval vám lékař před operací hladiny hormonů? To co popisujete by mohlo nasvědčovat estrogenové dominanci a ta se dá řešit alternativně a mohla jste se případně operaci vyhnout, chápu, už je pozdě. Nakonec pokud problémy přetrvávají i po operaci, můžete být nadále v estrogenové domonanci. HA jsou syntetické hormony a skutečné problémy s hormonální disbalancí pouze maskují, ale neřeší, naopak ji mohou zhoršit.

zpohledumuze
15. srp 2023

Hysterektomie obzvláště spojená s adnexektomií v mnoha případech přinese postupně řadu následných problémů. Celou problematikou tohoto zákroku a jeho následků se poměrně podrobně zabývá BLOG https://myom-hysterektomie-adnexektomie-a-jak-to-resit.webnode.cz/

zpohledumuze
9. čer 2023

@dominika321 Za to že odkazuji na něco, co funguje jsem dostal tu nedůvěryhodnou nálepku. Po odstranění dělohy a vaječníků mé ženy jsem se začal zajímat, jak kompenzovat následky operace - větší riziko osteoporózy, infarktu a mrtvice, chybějící hormony, přibírání na váze, padání vlasů.......... A narazil jsem na stránky Serafín byliny, kde umí poradit se skutečnou léčbou myomů a cyst. Škoda, že jsem to nevěděl dřív. Tedy prosím ženský, šiřte tuhle informaci alespoň mezi sebou, to vykuchání, které jediné medicína umí, je zbytečné. Koukněte na ty stránky a na recenze, že si nevymýšlím.

zpohledumuze
5. čer 2023

Řadu odpovědí naleznete ve FB skupině "Myom, hysterektomie, adnexektomie"

zpohledumuze
29. kvě 2023

Cysty zrovna tak jako myomy se dají léčit. Hledejte třeba na odkazu Serafín byliny