Mate nejake "desatero"....co je potrebne, vhodne, nebo bez ceho se obejdete(i kdyz jste si to privezli)?
A nejake tipy?
ake mate skusenosti so spacakmi pre deti? ktore su lepsie - mumiove alebo dekove? nezamota sa male dieta v mumiovom spacaku? 😅
@ikke ahoj, petr má od loňska mumii - celou lonskou sezonu super (v podstatě od dubna do září, každý víkend, jezdíme s manžou-sport, brala jsem ho prckovi i do pensionů, aby spal ve svém🙂, nebo v karavanu). Letos se na mumii nějak naštval - prostě mu vadí, že se v tom otočí, ono se to kousne a nejde to dál, velkou jí má dostatečně. Takže spí v manžově dekovém. Budu to zkoušet a pak mumii prodám 😀
tak si vyber 😀 ...vloni mu bylo 20-24 měsíců, letos mu je 2 3/4 roku.
@berenika39 vdaka 🙂
tak problem sme vyriesili, budeme dedit 😀 je to deka s podhlavnikom, tak uvidime...
@ikke tím se podle mě nedá nic zkazit, dobrá volba. mě samotnou mumie deptá, jak se v tom nemůžu vrtět, tak se ani petovi nedivím, že ji letos bojkotuje🙂. tak hezké léto 🙂
@berenika39 mumia ma tiez depta, hlavne ta moja, co sa na mna este aj lepi 😝 idem si kupit konecne nemumiovy spacak a s bavlnenym vnutrom 😵
podobne prajem pekne leto 🙂
@ikke 🙂 a to si představ, že já mám svoji dooost starou péřovou, a jak už je taková hodně jetá, tak trochu pelichá, a když se ráno probudím a mám černé tričko, rovnou můžu na karneval za slepici, bo mám všude na sobě peří....
U nás to začal letos manža - koupil sobě nový dekový a nemá chybu, je s podhlavníkem, všechny zipy kryté měkkým okrajem, uvnitř fleece...chtěli jsme ho vyzkoušet a asi do něj půjdu taky, i když svou mumii ze slepic opláču, nostalgie, noooo.
Pak dostane nový i prcek.
@berenika39 aku znacku spacaku ma tvoj manzel?
@ikke IP
Jak to bylo v té reklamě? Kromě koberce, umyvadla a plesových šatů mám všechno 😀 😀
Holky, nemáte tip na dětský spacák? Nechci teplotní komfort +20 stupňů, chci, aby v něm prckovi bylo teploučko i k ránu a taky bych ráda vnitřek z něčeho jiného než nějakého šustivého lepivého materiálu, prostě něco příjemného (jakože bavlněného apod.). Malému jsou dva a skoro 3měs, ale veliký je jako tříletý a hlavně bych aby mu chvíli vydržel a příští rok jsme nekupovali nový! Máte nějaký tip? Co máte ozkoušeno? Nebo co naopak nedoporučujete?
@map07 dcera má spacák Patrol od firmy Boll a je naprosto super, jezdí s ním na vodu, na kola - prostě všude pod stan - spí v něm jen v tričku a kraťáskách a i když je k ránu někdy už celkem zima, tak ona je úplně v pohodě, teploučká, spokojená a spí jak dřevo 🙂 Je hrozně příjemný a dá se o 35 cm prodloužit, když dítě vyroste 😉 Je to přesně spacák podle našich představ a dalo nám docela práci ho v tom množství výrobků objevit 🙂 Koupili jsme ho na výstavě stanů - akorát teď začíná v Letňanech, tak si ho můžete kdyžtak omrknout 🙂 A taky je na webu vystavastanu.cz v eshopu. Dcera má ten zelený a miluje ho 🙂
@map07 tak je super, malemu bolo teplucko, skusala som pravidelne.. a to v noci bolo pod 10 stupnov a prsalo.. jedine, co som zabudla - podviazat mu pod nozickami spacak, zosuchol sa nizsie, ale nastastie si ho "odzipsoval", takze hlava bola von.. (spacak je tusim do vysky 150cm, takze este dlhy..)
@j.a.n.u.s. Tak malé děti do kempu nepatří. Roční mimino z toho nemá rozum, vy práci navíc a ostatní návštěvníci kempu velkou radost, že jim tam "řve" dítě..
Tak určitě karimatku, spacák, oblečení podle toho v jakém termínu člověk někam jede, kvalitní čelovku (já mám Už pár let od Nitecore a pořád je jako nová). My ženy ji určitě oceníme při nočním čůrání, kdy má člověk aspoň obě ruce volné :D Pokud je problém s vodou, tak na hygienu jsou perfektní vlhčené dětské ubrousky a vždycky se hodí repelent. Místo klasických ručníků jsou super takové ty extra savé, vhodné na tůry - šetří místo. No a pak už to dost záleží na jak dlouho a s kým se jede. Děti do dvou let bych pod stan moc nebrala.
joj tady je rad 😀 😀 😀 😀 kurňa se to ani do auta nevleze 😀 😀 😀 😀