Fobie z pečiva. Jaké máte příznaky a projevy?

mravenecekmaly
6. led 2020

Jaké máte příznaky a projevy (pokud tímto trpíte). U mne je to zimnice. Jsem jediná kdo nedokáže sáhnout na rohlík bez pocitu mrazu po celém těle a věta ,,olízni rohlík,, je fakt asi jedna z nejhorších:D?

lv
6. led 2020

Větu olizni rohlik slysim poprvé v životě, i o fobii z pečiva. Nejez a nekupuj ho, jednoduše.

sudylichozrout
6. led 2020

@mravenecekmaly Tak s tim se setkavam poprve v zivote...

gruyerre
6. led 2020

@mravenecekmaly nikdy jsem o tom neslyšela, ale doporučila bych tedy nejíst pečivo a raději se v obchodě celému sektoru s pečivem vyhýbat, abys neměla újmu. A mohu se zeptat, v kterých končinách se olizují rohlíky? U nás se totiž rohlíky, housky, chleby aj. zásadně koušou.

nanyh
6. led 2020

Bych zrovna sežrala 10 rohlíků🤣🤣🤣

jane46
6. led 2020

Tedy z predstavy jak olizuji rohlik mi taky prejel mraz po zadech... A to fobii nemam. Nechod do pekarstvi, doma at se kazdy obslouzi sam... Pokud to chces prekonat, tak zkus jine druhy peciva 😉

wendyp
6. led 2020

Mám tohle většinu života s papírem...

mravenecekmaly
autor
6. led 2020

Já o tom právě taky nikdy neslyšela. Hodně lidí si myslí, že kecám, což docela chápu, není to asi běžné:D. Mám to od mala.
@wendyp jsem ráda, že nejsem jediná s ,,divnou fóbií ,, 🙂

wendyp
12. led 2020

@mravenecekmaly Jako dítě mě zkoušeli i léčit brala sem leky a chodila k psychiatrovi..

kaja2016
14. led 2020

@mravenecekmaly Pockej a proc mas fobii z peciva? Ja jsem zvedava, takze bych si dosla do terapie a zjsitovala bych odkad to prameni.-) Jinak muj muz malokdy a velmi nerad kupujr nebalene pecivo, nebot mu to prijde nehygienicke.-).