Jakou barvu venkovní terasy, aby nebyla vidět špína?

lolajda
23. črc 2018

Ahoj, jake mate zkušenosti s venkovní terasou (dlazbou) co se barvy týká? Líbí se mne tmavá (antracit napr) ale bojím se ze na ni bude videt každá slapota. Poraďte

78marcela
23. črc 2018

Poradím klasickou zamkovku, jsou různé barvy. Já chtěla taky jinou dlažbu, psali venkovni, mrazuvzdorná..obkladač mě zrazoval, že tyto dlažby vydrží chvíli, pod pergolou o chvíli déle, ale všude.pegola nebude..dala jsem na.jeho radu a jsem ráda, protože když jsem viděla na.modre střeše, co po.peti.letch udělala konkrétně ta moje vybraná..tak mám zamkovku a jsem ráda. Teď poprselo, děcka po ní lítají, bláto je, jen se to spláchne a hotovo.

babanci
25. črc 2018

Máme barvu terakota. Šlápoty jsou na ní vidět, ale na čem nejsou? To by se muselo lítat. 😀

lolajda
autor
26. črc 2018

@babanci na klasických sedych betonových odstínech by snad nemuselo byt az tak videt🤔, ja neviiim🙄😀, to je dilema

babanci
26. črc 2018

@lolajda Jo, to mi povídej. To znám. Říkám tomu tragédie nerozhodnosti. Mám to často. většinou pak, když konečně vyberu, dalšího půl roku si vyčítám, že jsem už vybrala a málo se rozhlížela... Podlahu do obýváku jsem hledala tři roky. Nakonec je nádherná, ale zoufale nepraktická. Vytřít a nechodit, pak je super. 😀

xkalisto
26. črc 2018

Máme na balkoně umělý trávník. Nejlepší věc ever. Měkkoučka, supr na nohy, a špína na ni rozhodně vidět není. Jednou za čas vysaju a zbytek splachne déšť nebo konev.

Pod ní jsou dost tragicky kachliky, I když byly nové tak se nám tu praší tolik že to bez prezuvek nešlo a jinak byly na nohy stejně nepříjemné. Furt špinavý, no otrava.

lolajda
autor
27. črc 2018

@xkalisto na balkon tráva, to si dovedu predstavit, ale na celou terasu urcite ne.

kafr
28. črc 2018

Máme v pergole šedou mrazuvzdornou protikouzavou dlažbu (myslím že Rako, už fakt nevím). Klouže, když je pozdní podzim, mlha a přízemní mrazík. To je celá mokrá, namrzlá a kluzká. Na druhou stranu, 1x týdně záměru,, 1x 14dni vytřu a můžu chodit bosky. Super výhoda je, že umyju i jakékoli fleky: pokapané od mastnoty z grilování, rozlité limonády, kočka tam přitáhne havěť a jsou tak i krvavé šmouhy. Jednoduše vytřu mopem. Z betonu tohle dolů půjde hůř, pokud vůbec.

lolajda
autor
29. črc 2018

@kafr jak ji mate dlouho, nepraska nebo neodlupuje se? Mohla bys tu dat fotku?

plksv
29. črc 2018

Vygoogli si Topstone. Maximální spokojenost, s dlažbou je to nesrovnatelné.

lolajda
autor
29. črc 2018

@plksv jak to mate dlouho, muzes dat fotku? Diky

kafr
29. črc 2018

3 roky (2zimy) neprasklo a neodlouplo se nic. Spárovala je šedá