Prodavačky a pokladní, flirtuji s vámi muži?

lelab
18. dub 2024

Mám kamarádku a ta dělá v supermarketu a denně s ní někdo flirtuje prý. Dělám taky ve velkým marketu a myslim,že mě se nic takového neděje.Lidi berou prodavačku jako prostředek k markování nákupu. Tak co flirtuji s vámi muži v práci ( zákazníci)?

mishka87
18. dub 2024

@lelab občas se nějaký dědula najde😁. A pak ještě jeden psycholog. S holkama mu říkáme psychouš a vyhýbáme se mu všechny. Mě dokonce jednou kousl do ruky, když jsem mu od pokladny ukazovala, kde máme věc, na kterou se ptal. A ještě dodal "Sranda musí být"😵‍💫. To už mi bylo dost nepříjemné. No a nebo se se mnou snaží flirtovat jeden měšťák, ale to i mimo obchod🤢. Pracuju v Kiku

martinka_33
18. dub 2024

Tak asi koukáš jak vrah 😅 Nebo jsi škaredá nebo naopak extra krásná. Takový ten průmer a hezci prumer je casto terčem flirtu.

jaja01k
18. dub 2024

Ono taky záleží, co kdo považuje za flirtování. Mám kamarádku, na kterou se muž usměje, a ona už je z toho hotová, že s ní flirtuje. Na mě když se muž usmívá a prohodí pár milých slov, tak to považuju za zdvořilost, ne flirtování.

ele_nka
18. dub 2024

@lelab ano, naprosto běžně. Ale je to většinou takové to milé neškodné flirtování. 🙂

simkrk
18. dub 2024

@lelab ja dělám v obchodě... Se zeleninou/ovocem, nejaky doplnovy sortiment... Na směně jsme 2..😁... Obchod přehledný, ne malý ani žádný velký supermarket.. 😁😊.. Joo jako chlapi chodí nakupovat.. Mame plno stalych zakazniku kteří se za nami vraci.. 😁😊.. A jestli flirtuji..jak se to vezme.. Nekteri mozna jo.. 😁🤷 Ale vse ve slusnosti.. 😁🤣
Myslim, ze v supermarketech a ted opravdu nikoho nechci urazit... Clovek narazi jen na protivny zensky ktery ani nepozdravej🤣😁..tim nechci říct ze to je vaa pripad, proc by s vama neflirtovali😁😊
Ale pro me je zrovna supermarket prostredi nakoupit a fakt vypadnout.. 😁 Proste maly kramky.. Jako ovoce, pekarstvi, zdrava strava, uzenarstvi atd... Tam si myslim ze ten prostor si pokecat s prodavackama je.. Ze tam vsude ten pristup tech zamestnancu je jiny😊🤷

emillyhk
18. dub 2024

Pracuju v obchodě (ne potraviny) a občas se někdo najde 🤷‍♀️ Za ty roky jsem zažila milý flirt, snahu o flirt, která byla dost za hranou, úchyla, co si myslel, že když zamává paklíkem bankovek, tak si z něj sednu na zadek, pár pozvání na rande, atd.

berenika39
18. dub 2024

Bývám v obchodě, kam chodí jen muži. A za dlouhá léta jsem si zvykla. Stejné vtípky, stejné "řeči", každý z nich si myslí, jak je originální, jenže když to máš na talíři pořád dokola, už to zase tak vtipný není. Ale za všech okolností jsem slušná, beru to, pokud je to v rámci normálního chování. Jeden tedy před lety hodně flirtoval, nosil mi zmrzliny a pak jsme spolu byli spokojení několik let😅.

michaela666
18. dub 2024

Pracuju v supermarketu a stejně jako se najde hromada urýpaných a hádavých zákazníků, kteří si přijdou na prodavačce zchladit žáhu, tak potkávám dost rádoby svůdníků.
Nemám problém mluvit se zákazníkem, zavtipkovat pokud toho člověka znám, ale všechny ty svůdné a "sexy" poznámky mi přijdou neskutečně trapné.

Často přichází od stejného typu můžu - slizáci, které poznáš už z dálky. Vzhledem si přijdu jako průměr, nejsem koketa ( narozdíl od pár mých kolegyň), ale dvakrát za poslední rok mě čekali po odchodu z práce před obchodem chlapi, jakože jdeme na kafe. Nedala jsem jim záminku a naštěstí mě pohotová kolegyně nabrala do auta a odvezla domů. Necítila jsem se moc bezpečně po 22 hodině jít pěšky přes půl města sama.

lv
18. dub 2024

Za mých mladých let, jo, hodně. Já jsem hodně imunní, nepůsobí to na mě, zdvořile se dá i konvertovat i srovnat do latě. A tisíckrát dokola..

lelab
autor
18. dub 2024

@mishka87 tak to je síla.

barumrallyebum
18. dub 2024

Pozvani na kafe, kvetina ano, ale malo. A ja s nikym neflirtuju. Chodi k nam spis duchodci.

lelab
autor
18. dub 2024

@lelab otázka je kde je ta hranice mezi flirtem a zdvořilostí?

lelab
autor
18. dub 2024

@jaja01k úsměv a poprsní hezkého dne a dysko to už by se kamarádka roztekla ne?

lelab
autor
18. dub 2024

@simkrk jo no my máme zase to,že musíme zdravit a nabízet zákaznickou kartu a omlouvat se zákazníkům když něco není nebo nejde.. já zdravím v 99%

berenika39
18. dub 2024

@lelab to si musí odhadnout příjemce - když mě to obtěžuje, reaguju jinak, než když je to "v normě"

simkrk
18. dub 2024

@lelab my karty nemáme nastesti a zdravit taky musíme, to je klasika..😁😊.. Ale kolikrat si zakaznici myslej, že jim cely nakup donesu ke kase asi ja.. Nekteri fakt nechapou, že to je úplně to samé jak kdyz přijdou třeba do tesca.. 🤣 Ze si vyberou sami a pak jdou ke kase kde ja jim to vše namarkuju🤣🤷

barumrallyebum
19. dub 2024

Je pravda, ze kdyz jsem se na zakazniky usmivala tak si mysleli, ze je snad balim nebo co, takze uz se ani tolik neusmivam, jen trochu.

alpakovo
19. dub 2024

@lelab dělám ve velkém marketu,na úseku jsme 3-4 a ano, někteří si zalaškují, někteří si chtějí popovídat, někteří se jen umějí a chtějí úsměv nazpět 😁 ani s jednou věcí nemám problém, nejčastěji jsem u masa,takže sem tam dokonce dodám i recept 🤣

martulka88
19. dub 2024

Když někdo přišel do mé bývalé práce - bytový textil, tak jsem se vždy usmívala (byla jsem tam spokojená a práce mne velmi bavila. Chodili tam defakto jen příjemní lidé. Občas semnou někdo prohodil pár fajn vět, ale nikdy jsem to nebrala jako flirt. Byl tam i nejeden dodavatel, úsměvy, povídání třeba i více o sobě a rodině, ale nikdy jsme to nebrali jako flirt. Když jdeme u nás třeba do tesca, tak je tam mladá prodavačka, co se neustále usmívá a prohodí s námi taky pár vět - s manželem, semnou i naším drobkem. Nikdy jsem to nebrala, že by flirtovala s manželem. Jako jó, někdy ten flirt je fakt vidět, ale dost je to o tom, jestli ten "flirtující" narazí či nikoliv. Já to mám nastavené tak, má to tedy i manžel, že když máme "svoje" doma, nemáme potřebu flirtovat, i kdyby neškodně.

adelisss
19. dub 2024

Dělala jsem v obchodě. A neměla jsem někdy moc čas se s lidma nějak vybavovat. Nemám ráda, když práce stojí. Ale nějaký ten flirtík občas byl. Nejvíc mě pobavil asi o 10 let mladší kluk, co po mně chtěl Instagram, který ani nemám :D

mourovatakocka
19. dub 2024

Ono záleží, co se bere jako flirt. Protože jak už zaznělo, zdvořilost a úsměvy se přihodit můžou a je to pak příjemné pro obě strany. Aspoň jsem to takhle vždycky měla a bylo super jednak prohodit pár slov a jednak vidět odcházet člověka v lepší náladě, než v jaké přišel 🙂 A jo, taky mě kdysi někdo balil, jeden za mnou chodil krátký čas, než ho to přestalo bavit zvát mě na kafe. Takže bych řekla, že to k tomu pobytu v krámě trochu patří, když člověk nedělá na blbém místě, nebo není na lidi děsně protivný.

esmeralda11
19. dub 2024

Já myslím, že to nezávisí až tak na konkrétním zaměstnání, jako spíš na povaze některých chlapů, kteří zřejmě když vidí ženskou (zjm. mladou), tak mají nutkavou potřebu s ní flirtovat. Já kdysi dělala ve vesnické hospůdce, různých narážek a poznámek jsem si za den vyslechla dost. Ale někteří borci se mnou jako lékařkou flirtují i v ordinaci a blbé jim to zjevně nepřijde. Úsměv, nesexuální vtípek...to vždy uvítám, aspoň se můžu něčemu zasmát a určitě to nepovažuji za flirt. Nejsem žádná netykavka. Ale dotazy na to, jestli jsem vdaná, už mi ok nepřijdou a celkově komentování mého vzhledu je mi od pacientů nepříjemné. Kolegyni si i týpek našel na fb a začal jí otravovat. A to vůbec nemluvim o sestřičkách, co ty si užijou.
A že někdo flirtuje s pokladní, toho už jsem byla taky svědkem hodněkrát. Vždy to jsou ty samý typy chlapů.

barumrallyebum
19. dub 2024

@esmeralda11 komentovani vzhledu jako ze jste hezka, nebo byli konkretni? To snad ne..kor u dr.

jarla
19. dub 2024

@berenika39 co to je za obchod, že tam chodí jen muži?

esmeralda11
19. dub 2024

@barumrallyebum no řeči typu, že mám hezké vlasy, náušnice, oči (byl covid a nic jiného ze mě nebylo s rouškou vidět😂)...Jedné sestřičce postarší chlap chválil, jak má opálené nohy a fakt dost nemístně jí je okukoval (bylo léto, vedro a ona měla celkem krátké sesterské šaty). To už jsem měla co dělat, abych mu neřekla, že u nás se teda bude chovat k sestřičce slušně.
Ale jak říkám, tyhle týpci budou ženy otravovat všude, kde jim zajišťují nějakou službu. Mají zřejmě nějaký pocit, že oni jako zákazníci/klienti si můžou dovolit všechno.

berenika39
19. dub 2024

@jarla tipuj, pošlu srdíčka🙂)))) když trefíš🙂)

monuleee
20. dub 2024

Ano, se mnou flirtuji opravdu každý den😄

jarla
20. dub 2024

@berenika39 tipla bych železářství, ale když si vezmu ty dvě, co jsou u nás, tak nás ženských je v tomhle obchodě taky hodně, vím to, protože tam sama chodívám, tak že by nějaká speciálka zaměřená na instalatérství nebo elektriku? Fakt nevím😂

michaela666
20. dub 2024

@jarla Taky mě napadlo železářství a hned v závěsu obchod s prodejem her na PC a PS.

berenika39
20. dub 2024

@jarla vedle jak ta jedle🙂