Jak připravit kaši do MM?

monilee
18. kvě 2016

Ahoj holky, poraďte jak připravit nemléčnou kaši do MM? Kaše po přidání do MM nehoustne, prý je to normální... Nechci ale kaši jenom z vody, přijde mi to málo a zase UM se mi taky dávat nechce. Zkoušela jsem tu řídkou kaši dávat malé lžičkou, to nám teklo okolo pusy. Z lahvičky to neteklo, protože v tom byli kousky. Zkoušela jsem to propasírovat přes sítko, to moc nešlo, celá kaše stála v sítku a mléko proteklo. Dělali jste některá kaši do MM?

frantiska85
18. kvě 2016

Nehoustne rýžová, že? S jinýma jsem neměla problém. Dělala jsem z MM kaše původně mléčné i nemléčné.

majkoz
18. kvě 2016

@monilee já dělala z MM jen rýžovou kaši. Mlíčko zahřála a pak jen přidala tu rýžovou krupičku. Ostatní obilné kaše, podle mě, potřebují vyšší teplotu, aby byly hladké a to zas není žádoucí u MM, z hlediska zničení cenných látek.

monilee
autor
18. kvě 2016

No ta rýžová nehoustne :/ A zkoušela jsem ještě pohankovú a taky ne.

monilee
autor
18. kvě 2016

@majkoz A jak si to potom podávala prosím tě? Já to mám fakt úplně řídký, jak samotné MM. Kde si kupovala tu krupičku? Já mám rýžovou kaši ze zdravé výživy.

petrasipkova1
18. kvě 2016

@monilee To jsem ještě neslyšela, já tedy dělám z vody, instatní nemléčnou rýžovou od Nestlé a je hustá hezky, dávám lžičkou. Dcera UM nemůže. To nehoustne jen speciálně v MM a ve vodě ano ?

majkoz
18. kvě 2016

@monilee Já Ti nevím, tak jak to čtu, tak jsem měla asi divný mlíko😎,mně to normálně zhoustlo. Taky jsem měla ze zdrav. výživy, i tu Nestlé jsem dělala. A nemáš to mlíko moc studený? Nebo fakt nevím... Ale každopádně se dá miminko, i když je malé, pěkně naučit pít z hrnečku, to by když tak situaci vyřešilo😉

monilee
autor
18. kvě 2016

@petrasipkova1 No četla jsem, že s MM to nehoustne a mně to fakt nehoustne, respektive zhoustne jen na chviličku a hned zase zřídne.

monilee
autor
18. kvě 2016

@majkoz Hrneček je dobrý nápad, zkusím, dík za tip 🙂

veronika223
Odpověď byla odstraněná
Zobraz