Holky, potřebuji poradit. Chci malé objednat crocks sněhule ale váhám mezi těmi co se dají nahoře ještě stáhnout a těmi co mají buřtíky. Které jsou teplejší a praktičtější? Děkuji
Vím, že to je celkem věc každého, ale crocsy sněhule fakt nevypadají dobře...
@kovalcice presne tak, jsou krasne uzke. Ja shanela hodne dlouho pro sebe-mam uzkou nohu a vse mi bylo strašně široké, ale tyto jsou jako bačkůrky. Ihned jsem objednala i synovi. Jsou super. Za nas ty burtikate. A nam se líbí a vic jde o prakticnost, zadne se jim nevyrovnaji ani keen ani columbia.
Ja jsem je mela jednou v ruce, byly hezke...to jo, ale byly to tvrde kopyta. Vubec nesla ohnout podrazka, takze jsem jejich koupi rovnou zavrhla. ☹
Ahoj,mohla bych se zeptat,jestli neklouzou?Me se moc libi,ale.dcera jednou mela podobny typ od jine znacky a hrozne ji to klouzalo,tak ted se bojim je koupit..
Určitě neklouzou
Male teda klouzou, ale na naledi asi každé boty
@kovalcice tak na naledi neznam botu co neklouze! Na sněhu ani na udupanem snehu neklouzou. Jeste se to nestalo ani me ani synovi.
Zdravím, měli jsme oboje a je to asi jedno. Oboje byly super. Ty buřtíky měl, když byl menší, loni/letos měl ty zalepovací ... opravdu nebyl rozdíl ... ty stahovací jsem měla dojem byly akorát širší, myslím si, ale syn měl rád oboje a oboje odnosil celou zimu.